Throwback: zó gaat het nu met Oh Oh Cherso’s Matsoe Matsoe

De realityster heeft een prachtig gezinnetje gevormd.

Eén van de gozâhs uit Oh Oh Cherso is de goedlachse Matsoe Matsoe. Als fanatiek bierdrinker en vrouwenverslinder was Joey Spaan, zoals Matsoe Matsoe eigenlijk echt heet, een publieksfavoriet. Maarre, hoe gaat het nu eigenlijk met hem?

Tv-wereld

Tijdens zijn deelname aan Oh Oh Cherso wist Matsoe Matsoe de kijkers flink aan het lachen te maken. Zijn bijnaam, die helemaal nergens op gebaseerd is, hield hij nog voor een lange tijd aan. Zo verscheen hij nog in de Tirol-versie van het programma en deed hij meerdere keren aan andere programma’s op de buis mee.

Zo zagen we Joey in het programma Jokertje’s Jawoord, waar Oh Oh Cherso-collega Jokertje zijn bruiloft in liet vastleggen, en kreeg Joey een eigen datingshow, Everybody Loves Joey. Ook verscheen Joey nog in Sterren Springen en Boxing Stars, maar niet veel later verdween de realityster van de buis.

Gezinnetje

De realityster besloot uit de tv-wereld te stappen en ging weer aan de slag als tuinman, een baan die hij voor zijn deelname aan Oh Oh Cherso ook al uitoefende. Op Facebook deelt Joey hier en daar nog weleens een kiekje van een aangelegde tuin en promoot hij het bedrijf waar hij werkzaam voor is.

Daarnaast zien we op de Instagram-pagina van Joey dat hij ontzettend gelukkig in de liefde is. De realityster heeft een prachtige vrouw aan zijn zijde. De twee gaven elkaar in 2019 zelfs het jawoord.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matsoe Matsoe (@djmatsoematsoe)

Samen met zijn vrouw Elke Marijnissen is Joey de trotse vader van zoontje Jaxx Mason en Bobby Lou. Het knappe gezinnetje is al een tijdje met z’n vieren – zo spotten we op de Instagram-pagina van Elke – maar Joey werd sinds de aankondiging van de tweede zwangerschap iets minder actief op Instagram. Gelukkig kunnen we nog een glimp opvangen van de kleine spruiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joey Spaan (@joeyspaanos)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joey Spaan (@joeyspaanos)

Wat een plaatjes! Het gezinnetje ziet er in ieder geval prachtig uit.

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws