Loiza Lamers deelt groot nieuws

Het topmodel gaat een presentatieklus op zich nemen.

Groot nieuws voor topmodel Loiza Lamers! De beauty gaat opnieuw voor de camera staan, deze keer niet voor een mode- of beautymerk, maar om een programma te presenteren.

Singletown

“THE WORD IS OUT”, begint Loiza dolenthousiast op Instagram. Op de foto die Loiza deelt zien we haar samen poseren met Rijk Hofman. Dit is niet zonder reden, de twee gaan namelijk samen een programma presenteren.

“Supertrots dat ik eindelijk mag aankondigen dat ik samen met Rijk Hofman het nieuwe presentatieduo mag vormen voor de Nederlandse versie van de populaire serie Singletown op Discovery+. Zo onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur en ik kan niet wachten om dit programma te gaan maken.”

Single leven

Het is de eerste keer dat het succesvolle programma Singletown in een Nederlands jasje wordt gestoken. In deze serie worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten. Niet omdat het zo slecht gaat, maar om te achterhalen of het leven als single toch beter bij hen past.

De stellen worden gemixt en nemen hun intrede in twee verschillende (en zeer fancy) appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met anderen zonder dat hun eigen partner erbij is. Maarre, die partner ziet wel de beelden die worden gemaakt, zodat ze toch van elkaar weten hoe het er aan de andere kant aan toe gaat. Is het leven als vrijgezel toch prettiger? Of zitten ze liever in een relatie? Dit gaan de singles ontdekken, en dat allemaal onder begeleiding van Rijk en Loiza.

Wanneer het programma op Discovery+ verschijnt is nog niet duidelijk, want de opnames zijn nog niet gestart. Sterker nog, deelnemers kunnen zich nu nog via deze link opgeven voor het programma. We can't wait.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws