Melvin blikt terug op B&B Vol Liefde-avontuur: ‘Jammer dat er geen klik was’

De vrijgezel heeft de tijd van zijn leven gehad in Salerno.

Lees ook

De mannen die in Salerno om het hart van Debby in B&B Vol Liefde mogen strijden, worden in dit liefdesavontuur flink aan het werk gezet. Aan klusjes geen gebrek, maar aan liefde helaas wel. Melvin moest hierom het prachtige Italië verlaten en blikt via Instagram terug op zijn avontuur.

Geweldige tijd

Na lang twijfelen besloot Debby in B&B Vol Liefde tóch de knoop door te hakken. De vonk tussen haar en Melvin sprong maar niet over, en Debby wist zeker dat dit ook niet zou gaan gebeuren. Debby besloot Melvin hierover te vertellen, waarna hij de volgende dag de B&B in Salerno verliet.

Via Instagram blikt Melvin terug op zijn tijd bij B&B-eigenaar Debby. “Vanuit hier wil ik zeggen dat ik terugkijk op een geweldige tijd in Salerno”, begint Melvin. “Ik ben het avontuur aangegaan, en ondanks dat het een korte periode is geweest en ik de liefde uiteindelijk niet heb gevonden, ben ik blij dat ik het heb mogen meemaken. Mijn god, wat heb ik gelachen!”

Best friends

Dat de liefde tussen Debbie en Melvin niet is opgebloeid, vindt de vrijgezel naar eigen zeggen erg jammer. “Ik heb hier geweldige mensen mogen ontmoeten. Het is jammer dat er geen verdere klik was tussen Debbie en mij, wat betreft de liefde.”

Maar ondanks dat zijn liefdesavontuur niet geslaagd is, is Melvin wel een nieuwe best friend rijker. Zijn concurrent, Pascal, bleek helemaal zijn type en na de eerste ontmoeting was er al sprake van een heuse bromance. “Verder heb ik in Pascal een vriend voor het leven gevonden. Daar ben ik enorm dankbaar voor”, stelt Melvin.

Behalve een nieuwe vriend heeft Melvin ook een klus-maat gevonden in Pascal. Hij wijst zijn volgers er dan ook op dat hij en Pascal voor elk klusje te porren zijn. “Voor al jullie klusjes staan Buurman en Buurman garant!”, grapt de vrijgezel.

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook