Heftig: onverwachtse wending in De Bachelor zorgt voor onbegrip

Dit zagen we niet aankomen.

Gisteren konden we weer genieten van een nieuwe aflevering van De Bachelor. Tony Junior nodigde de knappe Maxime bij hem thuis – aka de giga villa in Kroatië – uit en genoot hier van een romantische avond. Niet veel later gebeurde er echter iets heel onverwachts.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Romantische date

Maxime werd in de nieuwste aflevering van De Bachelor uitgenodigd door Tony in zijn eigen mansion. Hij kookte zijn specialiteit voor haar, schonk een rood wijntje in en kroop dicht tegen Maxime aan voor de open haard. Alle ingrediënten voor een romantische date waren aanwezig – en er werd zelfs nog even gezoend.

De twee voerden diepgaande gesprekken over onzekerheid en de dates met de andere dames, en Maxime keerde met een positief gevoel terug naar haar 'eigen' villa. Tony beleefde de date echter heel anders.

Plottwist

Wat niemand aan zag komen gebeurde: de knappe dj gaf de zelfverzekerde Maxime tijdens de eerstvolgende rozenceremonie geen roos. Dit zagen zowel de kijkers als de andere dames in de villa absoluut niet aankomen.

Op Twitter voeren de verbaasde reacties over deze plottwist dan al gauw de boventoon. Ook vinden kijkers dat Tony deze onverwachtse wending iets anders aan had kunnen pakken. “Dingen als 'Hoe onzeker kan je zijn' en 'Ik vind je leuk' zeggen, maar dan de volgende dag geen roos geven. Nou eh…zo creëer je onzekerheid bij de dames”, klinkt het op Twitter.

Opvallende move

De opvallende move van Tony kwam niet alleen als een shock bij de kijkers en dames in de villa, ook presentator Rick Brandsteder had dit niet van de dj verwacht.

“Het opvallendste moment komt komende donderdag”, deelde Rick onlangs over de aflevering waarin Maxime naar huis wordt gestuurd. “Dan maakt Tony een move die zelfs zijn wingman, die alle ins and outs weet, niet zag aankomen.”

Bron: Twitter | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws