De sterren voorspellen: dit is jouw horoscoop voor deze maand

Ga je de liefde van je leven ontmoeten? Of staat je een grote carrière-switch te wachten?

Wat staat je deze maand te wachten? In Grazia's horoscoop vertellen we je wat de sterren van 14 juli t/m 3 augustus voor je in petto hebben.

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Heb je vakantie, dan is het een prima periode om te genieten en te relaxen. Geniet van de zomer en kom tot rust, je hebt het hard nodig. Loop je tegen problemen aan, dan heb je daar gelukkig snel een oplossing voor.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Er zijn veranderingen op komst, dus wees voorbereid. Het kan in eerste instantie even schrikken zijn en dat mag ook. Toch brengt dit positieve ontwikkelingen met zich mee. Neem je tijd en wacht even af, dan wordt het je allemaal duidelijk.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Je financiën staan onder druk en dat helaas net voor de zomervakantie. Negeer het niet, daar heb je niets aan. Probeer creatief te zijn en op andere manieren een toffe tijd te hebben. Er zijn goedkopere manieren om te relaxen en te genieten.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Voor de liefde ziet het er goed uit. Heb je een partner, dan krijgt je sexleven een fikse boost. Ben je nog single, dan is de kans op een hete date of onenightstand sterk aanwezig. Laat je ouderwets verleiden en lekker gaan.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Je krijgt een toffe nieuwe kans of mogelijkheid aangereikt en daar kun je niet omheen. Dit kan met je baan te maken hebben of met je financiën. Hoe dan ook, je hebt geluk en het kan je veel gaan opleveren. Ga ervoor!

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Je kunt wat onrustig en doelloos zijn, zeker wanneer je het nu rustig hebt. Dat ben je niet meer gewend! Neem de tijd om er voor jezelf achter te komen wat je graag wilt doen en plan daar tijd voor in.

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Tussen jou en je partner kan het flink botsen. Er zijn steeds vaker ruzies of irritaties en dat is niet fijn. Ga een serieus gesprek met elkaar aan en bespreek eerlijk wat het met je doet, zonder verwijten. Dan kan dit opgelost worden.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Je familie vraagt de komende tijd extra aandacht van je en dat maakt het allemaal heel hectisch. Is het je te veel, geef dat dan eerlijk aan. Jezelf voorbij rennen werkt sowieso niet, daar doe je niemand een plezier mee. Geef je grenzen aan.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Je hebt de neiging te veel hooi op je vork te nemen, zowel op je werk als thuis en dat doet je niet goed. Je energielevel daalt naar een historisch dieptepunt en dat kun je beter voorkomen. Durf eens nee te zeggen.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Je staat een stuk positiever in het leven en hierdoor trek je positieve mensen en situaties naar je toe. Er staat je dus een toffe tijd te wachten, waarin genieten en relaxen centraal staat, houd dit zo lang mogelijk vol!

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Je staat voor een belangrijke keuze. Dit kan met je werk, studie of relatie te maken hebben. Betrek hier zowel je verstand als je gevoel bij en neem hiervoor je tijd. Dan is de kans groot dat je het juiste doet.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Je bent regelmatig met het verleden bezig. Allerlei herinneringen komen boven drijven of je loopt een ex tegen het lijf. Dit raakt je en het is goed om oude wonden onder ogen te zien en alsnog te helen. Wees lief voor jezelf.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek) | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws