Sylvie Meis wordt de nieuwe presentatrice van Love Island

You go, Sylvie.

Sylvie Meis gaat zich de komende periode ontfermen over heel wat sexy single mannen en vrouwen. De presentatrice gaat de Duitse versie van Love Island presenteren en kondigt dit vol trots aan op Instagram.

Spannende tijd

Met een badpakfoto geheel in Baywatch-stijl weet Sylvie de aandacht te trekken op Instagram. En dan niet alleen vanwege haar rode badpak, maar vanwege het nieuws wat ze bij de foto deelt. “Samen met RTL Zwei maak ik met trots bekend dat ik de nieuwe presentatrice van Love Island ben!”

Reis naar de liefde

“Het wordt een spannende tijd bij Love Island waarin avontuurlijke singles een tijd vol spannende ontmoetingen tegemoet gaan. Ik ben blij dat ik de Islanders mag vergezellen op hun reis naar de liefde”, gaat Sylvie verder.

Net als in de Nederlandse versie van Love Island gaan ook onze oosterburen het liefdesavontuur van tig knappe singles vastleggen. Ook in de Duitse versie vinden er herkoppelingen, awkward dates en challenges plaats. Of we de Duitse versie ook in Nederland kunnen bekijken? Dat is helaas nog niet duidelijk.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws