De Bachelors Roos doet boekje open: ‘Eerder gedatet met iemand van het vorige seizoen’

Ook vertelt ze waarom ze besloot mee te doen aan De Bachelor.

Lees ook

Tijdens haar eerste ontmoeting met Tony Junior wist De Bachelors Roos een verpletterende indruk te maken op de knappe dj en mocht ze gelijk met hem op date. Het daten voor de camera vond het model spannender dan daten met een BN'er. Immers, Tony is niet de eerste bekende Nederlander met wie ze op date is geweest, verklapt Roos aan Grazia.

Deelname

Waar sommige single ladies zichzelf hebben opgegeven om het hart van Tony Junior te veroveren, werd Roos gevraagd voor het programma. “Ik werd best wel ver voor het programma benaderd via Instagram”, vertelt ze als we met haar bellen. “In het eerste berichtje vroegen ze me of ik vrijgezel was en of ik geïnteresseerd zou zijn om mee te doen aan een liefdesprogramma.” Toen even later bekend werd dat het om De Bachelor ging én dat Tony de Bachelor werd, kreeg Roos weer een berichtje of ze het nog zag zitten om mee te doen. “Ze vroegen of ik op casting kon komen, dus dat heb ik toen gedaan. Eigenlijk is het gewoon op mijn pad gekomen. Ik dacht: why not? Ik ben vrijgezel en Tony lijkt me een hartstikke leuke jongen.”

Veel over Tony wist Roos echter nog niet voor ze aan het programma begon. “Ik heb hem volgens mij bij Expeditie Robinson weleens voorbij zien komen, maar verder wist ik eigenlijk helemaal niets van hem”, weet ze te vertellen. “Dat zie ik wel als iets positiefs, omdat ik zo geen vooroordelen had en er helemaal open in kon gaan. Aan de andere kant kende hij mij natuurlijk ook niet, dus dan stonden we gelijk.”

Date met een BN’er

Dat Tony een populaire dj is met bijna een kwart miljoen volgers op Instagram, maakt voor Roos niet uit. “Hij is ook maar een mens, we zijn allemaal mensen”, laat ze weten. “Maar heel de ervaring zelf en het daten voor de camera was wel heel intens. Op de een of andere manier kon ik maar moeilijk wennen aan die camera's. Ik denk dat ik het voortaan toch maar houd bij daten zonder camera's”, grapt ze.

Tevens is Tony niet de eerste BN'er waar de blondine mee op date is geweest. “Nou, nu komt de juice“, weet Roos te vertellen. “Ik heb met iemand van het vorige seizoen (De Bachelorette, red.) gedatet.” Om welke knappe man het gaat, wil het model helaas niet zeggen. “Ik ga geen namen noemen, haha.”

Liefdesleven

Ook op Instagram heeft Roos aan mannelijke aandacht geen gebrek. “Ik had al best wel wat volgers op Instagram, dus soms dan gaat een bekend iemand je volgen”, vertelt ze. “Maar mij maakt het echt niet uit of iemand bekend is, dj is of in een winkel werkt. Als iemand maar gewoon lief is, die klik er is en je met elkaar kunt lachen, dat vind ik het belangrijkst.”

Helaas was Tony niet die persoon voor Roos. Of ze inmiddels een andere man in haar leven heeft? “Op dit moment ben ik gewoon lekker single”, verklapt de blondine. “Ik wilde afwachten tot de aflevering dat ik eruit ga, dan heb ik voor mezelf even wat meer rust en dan is het gewoon over.” Druk zet ze er in ieder geval niet achter om iemand te vinden. “Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Ik sta er in ieder geval voor open en ben de hoop in de liefde zeker nog niet verloren.”

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook