Feestje: MAC Cosmetics geeft vandaag gratis lipstick weg

Hier gaat ons hart stiekem een beetje sneller van kloppen.

Goed nieuws voor lipstickliefhebbers. Het is vandaag National Lipstick Day en dat besloot MAC Cosmetics goed te vieren. MAC deelt vandaag gratis lipstick uit in de iconische kleuren Velvet Teddy, Mehr en Ruby Woo. Want we moeten toegeven: deze kleuren horen ook gewoon in iedere make-upcollectie thuis.

Gratis lipstick

Grote kans dat iedere beautyliefhebber wel één of meer lipsticks van MAC in zijn of haar collectie heeft. Vooral de kleuren Velvet Teddy, Mehr en Ruby Woo zijn bij uitstek favoriet. De felrode Ruby Woo is een must voor een romantische datenight, terwijl Velvet Teddy en Mehr de perfecte kleuren zijn voor een meer natuurlijke look.

Vandaag op 29 juli kun je bij MAC een gratis lipstick in één van de drie kleuren scoren. En dat is makkelijker dan je denkt. Of je nu in de buurt van Amsterdam woont of lekker vanuit je eigen stoel wil je shoppen: het bemachtigen van een free lipstick is vrij simpel.

Zo werkt het

Kans maken op een full size lipstick in de kleur Velvet Teddy? Je krijgt deze lipstick op 29 juli gratis bij een aankoopbedrag van €20 bij alle MAC Cosmetics fysieke winkels én online. Op 26 t/m 31 juli krijg je bij de Bijenkorf bij aankoop van minimaal €39 aan MAC-producten de full size matte lipstick in de kleur Mehr. Wil je de kleur Ruby Woo in full size bemachtigen? Deze kleur krijg je van 26 t/m 31 juli bij aankoop van een MAC lipproduct naar keuze.

Gezien de grote hoeveelheid lovers van deze lipsticks, denken we stiekem dat je er snel bij moet zijn. Wij gaan in ieder geval nú shoppen.

Beeld: MAC Cosmetics

Laatste nieuws