Ronnie Flex vertelt over aanstaande dochtertje

De rapper wordt in oktober voor de tweede keer vader.

Twee weken geleden maakten Ronnie Flex en lover Demi de Boer bekend in verwachting te zijn van een dochtertje. Een spannende periode, zo laat de rapper weten aan Shownieuws.

Twee dochters

Ronnie Flex wordt voor de tweede keer vader en daar is hij maar al te blij mee. “We verwachten een klein meisje, dat maakt het allemaal nog specialer”, laat de rapper, die al een dochter heeft, weten aan Shownieuws. “We hebben heel veel om naar uit te kijken.”

De rapper brengt veel tijd door met dochtertje Nori, dus de nodige ervaring met het ouderschap heeft hij al. “Ik heb er natuurlijk al eentje. In oktober de tweede, dus dan zit ik thuis”, laat hij weten. Waar Ronnie vooral naar uitkijkt, is de band die zijn dochters kunnen opbouwen. “Ik vind het vooral leuk dat ze dichtbij elkaar zitten. Nori wordt drie, dan is die ander al geboren. Op een gegeven moment kunnen ze dan met elkaar uitgaan en dat soort dingen”, lacht de rapper.

Met barbies spelen

Eerder liet Ronnie al weten dat hij niet kan wachten om zijn tweede dochter in zijn armen te sluiten. “Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen met mijn oudere dochter“, vertelde hij in de 538 Ochtendshow. “Ik moet zeggen dat ik het in het begin nog wel wennen vond, misschien omdat het mijn eerste kindje was. Op dit moment vind ik het zo leuk en ligt het me zo lekker. Lekker broodjes smeren in de ochtend, ophalen en brengen naar de crèche, spelen met de barbies. Ik vind het allemaal top. Dus ik ben ook blij dat ik weer een dochtertje krijg, want ik weet nu al een beetje hoe het gaat.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws