Wait, what?! Chrishell Stause heeft een relatie met déze Selling Sunset-ster

Dit zagen wij absoluut niet aankomen.

Lees ook

Breaking news vanuit het zonovergoten Los Angeles. Chrishell Stause en – ja, echt – Jason Oppenheim zijn een koppel. De twee deelden op Instagram een romantische foto waarvan de geruchtenmolen in no time overuren ging draaien.

Relaties

We hebben allemaal kunnen zien hoe Chrishell in Selling Sunset met een gebroken hart op een hotelkamer verbleef. De real estate agent kreeg via een sms'je te horen dat haar ex-man Justin Hartley de scheidingspapieren had aangevraagd.

Inmiddels zijn we al een tijdje verder en gaat het beter met Chrishell. Ze had zelfs een nieuwe relatie, namelijk met de beste vriend van haar Dancing With The Stars-partner. Deze relatie met Keo Motsepe, zoals haar ex-lover heet, strandde helaas na een tijdje.

Jason Oppenheim

Dat Chrishell vervolgens haar geluk zou vinden bij één van de Oppenheim-brothers is wel het laatste wat we hadden verwacht. Op Instagram deelde Chrishell gisteravond een foto waarop we de realtors dicht tegen elkaar aangekropen op een bootje zien zitten. “The J.Lo effect”, schrijft Chrishell bij de fotoreeks op Instagram.

En om de geruchten maar gelijk te bevestigen: Chrishell en Jason zijn inderdaad écht een setje. Zo vertelt Jason aan Us Weekly: “Chrishell en ik werden enorm goede vrienden en uiteindelijk is dat gegroeid tot een geweldige relatie. Ik geef echt enorm veel om haar en we zijn heel gelukkig samen.” Say what?!

Swipe naar rechts tot de allerlaatste foto om Jason en Chrishell samen te zien:

Of deze onverwachtse relatie ook in het gloednieuwe seizoen van Selling Sunset te zien is, dat weten we niet. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we deze juicy ontwikkelingen kunnen aanschouwen.

Bron: Us Weekly | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook