Cute: Tony Junior laat berichtje van zijn opa en oma tatoeëren

Fans letten vooral op één ding: de spelfout.

Wekelijks kunnen we zien hoe Tony Junior op zoek gaat naar de ware liefde in De Bachelor. Hoewel de knappe dj veel fans heeft, zijn twee ervan wel héél speciaal voor hem. Namelijk: zijn opa en oma. In een kort berichtje laten zij weten hoe trots zij zijn op hun kleinzoon. In plaats van de papiertjes te bewaren, laat Tony ze vereeuwigen op zijn lichaam.

Lieve woorden

Op zijn Instagram Stories liet Tony gisteren zien dat hij zijn opa en oma vroeg een korte boodschap voor hem op te schrijven. Het resultaat? Twee prachtige berichtjes van zijn trotse grootouders. Maarre, die briefjes kun je kwijt raken en dat wilde de knappe dj natuurlijk niet. Daarom besloot hij de lieve woorden van zijn opa en oma te laten vereeuwigen op zijn lichaam. “Forever“, schrijft hij op zijn Instagram bij beelden van het resultaat.

“Lieve Tony”, klinkt het bericht van Tony's opa, dat nu op zijn schouder is vereeuwigd. “Opa en oma zijn zo trots op jou. We houden heel veel van jou. Je bent een lieverd. Opa.” Ook zijn oma laat weten dat ze trots is op haar kleinzoon. “Lieve Tony. Fantastisch, wat er allemaal gebeurd op 't moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van Oma”, is nu te lezen op Tony's ribben.

Spelfout

Very cute“, “Heel mooi” en “Zo'n mooi gebaar”, klinkt het in de reacties onder Tony's post. “Mooi, wauw dat ik daar aan had gedacht als ze nog leefden”, laat iemand weten.

Veel fans hebben echter maar oog voor één ding: de spelfout in het berichtje van Tony's oma. “Gebeurt*”, reageren volgers volop. “Heb je bewust de taalfout erin laten staan? Verder wel echt super lief en mooi gebaar naar jouw grootouders toe”, schrijft iemand. Of Tony de spelfout nou wel of niet heeft gezien, maakt voor hem waarschijnlijk niets uit. Het gaat immers om de boodschap. Enne, die is heel cute!

Beeld: RTL (Tim Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws