Stijn Fransen over bevalling: ‘Zo bijzonder om mee te maken’

De actrice vertelt vol trots over de komst van haar kersverse zoontje.

Stijn Fransen is gister de trotse mom geworden van haar kersverse zoon Lieuwe. De voormalig GTST-actrice geniet met volle teugen van haar kraamtijd, maar maakte een gaatje vrij om een update over haar bevalling, de kraamtijd en haar prachtige zoon te geven.

Dolgelukkig

“Lieuwetje is geboren”, begint Stijn in een video aan RTL Boulevard. “Ah man, ik kan niet omschrijven hoe ik me voel. Ik ben zo intens gelukkig. Kraamtranen? Ja, honderd procent. Het is zo bijzonder om mee te maken, het is echt fantastisch.”

Dat Stijn geen horrorbevalling achter de rug heeft, moge duidelijk zijn. De actrice praat over haar bevalling alsof het niets is. “De bevalling is supersnel gegaan, ik had nog niet eens tijd om na te denken en mijn weeën kwamen al. Toen was-ie er ineens. Het is zo magisch, niet te beschrijven.”

Lieuwe

Gister liet Stijn op Instagram weten dat ze afgelopen zaterdag is bevallen van een zoon. “Welkom lieve Lieuwe“, deelde Stijn op Instagram. Op de foto zien we de actrice heerlijk op de bank hangen met haar pasgeboren jongen. Met een big smile op haar gezicht laat ze weten dat ze ontzettend aan het genieten is.

“Hij vond het wel mooi geweest in mijn buik (was ik wel blij om hihi) want afgelopen zaterdag 24-7 is onze man geboren. Lieuwe Jongsma. Wij zitten extreem heerlijk in onze babybubbel en zijn mega aan het genieten van dit nieuwe gezinnetje.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws