Gigi Hadid deelt lieve foto van dochter Khai met tante Bella

Cute!

Lees ook

Hoewel Gigi Hadid het gezichtje van haar dochter Khai niet op social media wil delen, houdt ze ervan om af en toe haar schattige beentjes en armpjes vast te leggen. Maarre, een kiekje van Khai met tante Bella Hadid bleef uit. Tot nu! Op Instagram deelt Gigi een te lieve foto van de twee.

Bella en Khai

Past month dump”, schrijft Gigi bij een reeks foto's op Instagram. Daar zien we onder andere een birthday party, metallic hakken, rainbow cake, nog meer eten én een schattige foto van dochtertje Khai met auntie Bella. Op de vierde foto zien we hoe Bella haar nichtje optilt en de views van New York laat zien.

Dit is het eerste persoonlijke kiekje dat we van Khai en haar tante Bella hebben gezien. Natuurlijk hebben de paparazzi weleens een foto genomen van Bella, Gigi en Khai, maar we gokken dat die beelden niet in het fotoalbum terecht komen. Deze past daar echter perfect in!

Geen foto’s meer

Hoewel Gigi en lover Zayn Malik al heel wat jaartjes in de schijnwerpers staan, willen ze hun dochter daarvoor behoeden. Onlangs deed het topmodel dan ook een beroep op alle fotografen, fan-accounts en pers om haar dochtertje niet meer op de foto te zetten. “Nu onze dochter groter wordt, is het steeds moeilijker om haar te beschermen tegen dat waartegen we haar willen beschermen”, liet ze weten via Instagram Stories. “Ze vindt het heerlijk om de wereld te ontdekken! Tijdens onze laatste bezoekjes aan New York wilde ze haar zonnebril steeds afzetten om alles te bekijken. Ze begrijpt niet waarom ze daar afgeschermd wordt.”

Gigi wil dat haar dochtertje de wereld kan ontdekken, maar dan zonder een heel mediacircus dat bij het leven van haar ouders hoort. “Onze wens is dat ze kan opgroeien in alle rust en zelf haar beslissing kan maken als het zo ver is. Het zou voor ons de wereld betekenen als jullie haar willen blurren op foto's die van ons genomen worden. Ik weet dat het extra werk is, maar als nieuwe moeder wil ik alles doen om mijn kindje te beschermen.”

Bron: Seventeen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook