Zien: zó ziet Geordie Shores James er nu uit

James is tegenwoordig elke dag in de sportschool te vinden.

Lees ook

James Tindale uit Geordie Shore kennen we natuurlijk allemaal vanwege zijn uitspraak: “The hardest graft I’ve ever done is doing my hair.” Na tien jaar is hij nog steeds – of beter gezegd alweer – een vast gezicht in het realityprogramma. Hoewel hij inmiddels 30 jaar is, past hij er met zijn afgetrainde body en zongebruinde huid nog perfect tussen.

Fitness

Geordie Shores James was tijdens de eerste seizoenen van het programma al gespierd, maar anno 2021 heeft hij zijn physique naar een nieuw niveau getild. De realityster is ongetwijfeld elke dag in de sportschool te vinden, want hij is ontzettend afgetraind. Enne, het resultaat laat-ie maar al te graag op Instagram zien. Snappen wij wel.

James stopte in 2015, na tien seizoenen, met Geordie Shore. In de tussentijd heeft hij zeker niet stilgezeten. Hij besloot namelijk van zijn grootste passie – fitness – zijn werk te maken. Inmiddels werkt hij als online coach en begeleidt hij al zijn cliënten persoonlijk bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Toen in 2019 het twintigste seizoen van Geordie Shore op de buis verscheen, begon het toch weer een beetje te kriebelen bij de realityster. Hij besloot zich weer te voegen bij de cast, waarna hij ook in het 21e seizoen te zien was.

Keerzijde

Toch heeft Georde Shore zo zijn keerzijde, zo liet James onlangs aan The Mirror weten. Opvallend genoeg is het namelijk knap lastig om een vriendin te vinden. “Het is moeilijk om een echt iemand te vinden als je bekend bent, omdat je nooit weet wat de intenties van de ander zijn”, vertelde de vrijgezelle realityster. “Meedoen aan Geordie Shore maakt het ook lastiger om te settelen. Als ik het met iemand wil laten werken, moet ik stoppen met dit werk. Maar daar heb ik geen zin in. Als iemand voor mij wil gaan, moet zij hier ook mee dealen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J A M E S T I N D A L E (@jamesgshore)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J A M E S T I N D A L E (@jamesgshore)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J A M E S T I N D A L E (@jamesgshore)

Dat James bij Geordie Shore vrienden voor het leven heeft gemaakt, is wel duidelijk. Hoewel Charlotte en Scotty T niet meer in het realityprogramma te zien zijn, houden ze nog steeds contact. Zo leuk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J A M E S T I N D A L E (@jamesgshore)

Bron: The Mirror | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook