Whut: dubbelganger Lady Gaga duikt op tijdens Olympische Spelen

Lady Gaga, is that you?

Wij zullen niet beweren dat wij échte sportkenners zijn, maar kennis van celebs hebben we in overvloed. Wij moesten dan ook – net als veel fans – even twee keer knipperen toen we naar een potje taekwondo tijdens de Olympische Spelen in Tokio zaten te kijken. Want eh, is dat nou Lady Gaga?

Lookalike

Nee, Lady Gaga heeft haar zang- en acteercarrière niet omgeruild voor een olympische medaille in de vechtsport. De dame in kwestie is namelijk de Jordaanse olympiër Julyana Al-Sadeq. Na haar taekwandowedstrijd tijdens de Olympische Spelen kreeg Julyana behoorlijk wat aandacht over zich heen. Niet vanwege haar vechtskills, maar vanwege haar looks. Volgens veel fans zou ze namelijk behoorlijk wat weg hebben van Lady Gaga.

Zo tweet een fan-account van Lady Gaga een foto van Julyana met daarbij de tekst: “Waarom is Lady Gaga op de Olympische Spelen?” De foto is inmiddels al meer dan 24 duizend keer geliket.

Hilarische tweets

Ook andere Twitteraars haken gevat in op de Jordaanse lookalike van Lady Gaga. “Let's have some fun. This beat is sick. I wanna bash your head, with a roundhouse kick“, verandert iemand de tekst van Love Game van de zangeres. Een ander tweet: Lady Gaga zei: 'F*ck de Grammy's en de Oscars, ik wil nu een gouden olympische medaille.”

Het is niet de eerste keer dat 'Lady Gaga' opduikt op een onverwachte plek. Zo was de zangeres eerder al te zien als rechter op de Russische tv en heeft ze blijkbaar een carrière als tandarts in Brazilië. Als klapper op de vuurpijl heeft ze ook nog eens een groot hart voor de natuur. Bekijk al haar lookalikes hieronder.

Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws