Zó ziet rapper Brace er nu uit

Remember Moppie, Drijfzand en Hartendief?

Nummers van rapper Brace stonden bij vrijwel alle 90's kids vroeger op repeat. We kenden de lyrics van begin tot eind, vooral de nummers met collega's Yes-R, Ali B en Lange Frans. Maarre, hoe gaat het nu eigenlijk met de rapper?

Doorbraak

Brace timmerde een tijd geleden flink aan de weg als rapper. Hij bracht hit na hit uit en brak landelijk door toen Lange Frans en Baas B hem vroegen mee te werken aan hun single Moppie. We hoeven je obviously niet te vertellen dat dit nummer één groot succes werd.

Er volgden nog heel wat hitjes als Leipe Mocro Flavour, Vraag Jezelf Eens Af en Hartendief, maar vervolgens werd het stil rondom Brace. Hij werd in januari 2010 gearresteerd in verband met een onderzoek naar een ontvoering. Zijn management liet weten dat Brace inderdaad bij de ontvoering aanwezig was, maar ontkende echt betrokken te zijn geweest bij het misdrijf. Hij verbleef een tijdje in de gevangenis, maar werd eerder vrijgelaten wegens goed gedrag.

Nieuwe start

Vanaf dat moment begon Brace aan een nieuwe start. Hij verscheen meerdere malen op de buis en tekende een nieuw contract bij platenmaatschappij SPEC Entertainment. Brace deed mee aan programma's als Atlas, Expeditie Robinson en Boxing Stars.

Of de rapper is gestopt met muziek maken? Absoluut niet. Sterker nog, Brace bracht onlangs nog een gloednieuw nummertje uit met zanger Jeffrey Heesen. In het nummer Kadootje zien we dat Brace zijn zangkwaliteiten nog lang niet verloren is.

Dat rapper Brace eigenlijk niet veel veranderd is in de afgelopen jaren, blijkt wel uit onderstaande foto.

Bron: Girlscene | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws