EOTBDD’s Dion heeft een nieuwe vriendin en zo ziet ze eruit

Dion heeft een knappe dame aan de haak geslagen.

Dion maakte in de zesde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zijn intrede in de villa als de ex van Stash. De twee beleefden nog een steamy avond samen, maar een relatie tussen het tweetal zat er niet in. Inmiddels heeft Dion een andere dame gevonden waar hij heel gelukkig mee is.

Knappe dame

“Gek op jou”, klinkt het onder een foto van zijn kersverse liefde op Instagram. Dion deelt een foto waarop hij zijn nieuwe vriendin volmondig op haar mond kust. De twee hebben overduidelijk een relatie met elkaar, want ook zijn nieuwe liefde deelt een zoetsappige foto op Instagram.

Love Reality wist te achterhalen dat Dions nieuwe lover Mariessa Verstappen heet. Ook zij deelt het ene na het andere verliefde kiekje op Instagram. “Everything is better with you”, schrijft Mariessa onder een foto van haar en Dion. Je bekijkt deze foto's HIER.

Dubbelganger

Het is inmiddels een tijdje geleden dat we konden genieten van EOTBDD. Hoewel de afleveringen nog vers in ons geheugen gegrift staan, is er één ding dat ons écht goed is bijgebleven, namelijk de dubbelganger van Dion.

Het viel ons, en EOTBDD-kijkers op Twitter, echter op dat Dion verdacht veel op oud EOTBDD-deelnemer Jordi lijkt. Jordi zat in het tweede seizoen van het MTV-programma en kwam als ex-vriend van Sharon Ipema het strand opgelopen. Geef toe: met zijn gekamde donkerbruine haren, bruine koppie en gespierde lijf lijken de twee inderdaad enorm veel op elkaar. Hilarisch!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws