Zien: zo zag Ali B er vroeger uit

Met zijn schuine petje op zag de rapper er vroeger heel anders uit.

Lees ook

Ali B draait al heel wat jaartjes mee. Hij brak begin 2000 door met het nummer Ik ben je zat en the rest is history. De rapper is echter niet vergeten hoe zijn succes allemaal is begonnen en deelt dan ook regelmatig een throwback op Instagram. Enne, het is wel duidelijk dat hij door de jaren heen flink wat is veranderd.

Hits

Ali Bouali, zoals Ali B in het echt heet, brak niet gelijk door in de Nederlandse hitlijsten. Voordat hij een hit wist te scoren, deed de rapper mee aan meerdere talentenjachten, zoals Wanted en de Grote Prijs van Nederland. Niet veel later brak Ali door bij het grote publiek met zijn single Ik ben je zat, die hij samen met Brace opnam. In de jaren daarna volgden bangers als Wat zou je doen met Marco Borsato, Leipe Mocro Flavour en Rampeneren met Yes-R en The Partysquad.

Schuine petje

Inmiddels staat Ali niet alleen meer bekend als rapper, maar ook als presentator, cabaretier, acteur en coach in The voice of Holland en The Voice Kids. Een flinke cv, om behoorlijk trots op te zijn. De rapper is dan ook zeker niet vergeten hoe zijn succesvolle carrière ooit is begonnen en deelt regelmatig kiekjes uit de oude doos op Instagram. Zo deelde hij onlangs een paar foto's uit 2004 en 2005, waarop hij met zijn signature schuine petje te zien is. Wauw, wat zag hij er toen anders uit!

Enne – om nog maar even goed duidelijk te maken dat de rapper door de jaren heen flink wat is veranderd – zó ziet-ie er nu uit:

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook