Kijkers hebben medelijden met Jacob in B&B Vol liefde

'Run, Jacob, Run!'

Lees ook

Elke avond zitten wij weer volop te genieten van een nieuwe aflevering van B&B Vol liefde. De aflevering van gisteravond liet ons echter met een dubbel gevoel achter. Jacob, de B&B-eigenaar in Portugal, doet zó zijn best, maar het wil niet echt vlotten met zijn vier dames. Enne, dat viel ook menig Twitteraar op.

Geen interesse

Voor de kijkers van B&B Vol liefde is het een beetje een vreemde gewaarwording… De vier dames die naar Portugal zijn afgereisd om Jacob te leren kennen hebben het prima naar hun zin in de villa, maar veel interesse in Jacob lijken ze niet hebben. De liefde is dan ook ver te zoeken.

Op Twitter heerst inmiddels dan ook de mening dat Jacob zo snel mogelijk moet ‘rennen’ nu het nog kan. De fans van het RTL-kijkcijferkanon zijn niet gecharmeerd van de manier waarop de dames reageren op Jacob. Ook vinden ze het niet kunnen dat het hechte viertal zich compleet lijkt af te sluiten van hun gastheer en potentiële nieuwe liefde. Om nog maar niet te spreken over het feit dat hem werd verweten dat hij zijn zieke ex jarenlang heeft verzorgd.

‘Rennen!’

“Arme Jacob”, tweet iemand. “Vier bemoeizuchtige Karens die totaal geen respect hebben voor hem en zijn prachtige B&B, die hem continu de les lezen en kleineren. Heb me zelden zo geërgerd tijdens een tv-programma. Run, Jacob… RUN!” Daar sluit een ander zich volledig bij aan: “Ik vind die overdonderende vier vrouwen een beetje zielig voor Jacob. Pfff. Hij kan weinig goed doen.”

Onderstaande Twitteraar kan het dan ook héél goed begrijpen dat Jacob de sjoelbak erbij heeft gepakt.

Bron: Dingen voor Vrouwen, Twitter | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook