Zo ziet Oh Oh Cherso’s Elize er nu uit

Remember her?

Lees ook

In Oh Oh Cherso kon je haar herkennen aan haar lange, blonde lokken, zonnebankbruine huidje, dunne wenkbrauwen en lichte lipgloss met donkere lipliner. Inmiddels ziet Elize Struuk er behoorlijk anders uit. Wij zochten uit hoe het nu met haar gaat.

Oh Oh Cherso

Het is inmiddels ruim tien jaar geleden dat de hitserie Oh Oh Cherso rondom de feestende Hagenezen op de buis te zien was. We zien en horen nog veel van deelnemers als Samantha 'Barbie' de Jong en Bibi Breijman, maar rond deelnemers als Elize en Jokertje blijft het al lang stil. Hoe het nu met Elize, de enige Oh Oh Cherso-ster zonder bijnaam, gaat? Dat zochten wij uit.

Na haar deelname aan Oh Oh Cherso bleef Elize lange tijd uit de spotlights. Toch besloot ze na een tijdje dat ze de schijnwerpers toch wel een beetje miste. Daarop schafte ze een vlogcamera aan en begon ze met vloggen. Vijf jaar later doet ze dat nog steeds met heel veel plezier, zo is te zien op haar YouTube-kanaal.

Tv-carrière

Waar Elize tien jaar geleden nog dronken en feestend voor de camera verscheen, houdt ze er nu een wat rustiger leven op na. Zo trouwde ze vijf jaar geleden met haar grote liefde Bats in Las Vegas en beviel ze in 2018 van hun zoon Dirk. “Bats en ik kenden elkaar al heel lang. Gewoon, van het uitgaansleven”, vertelde ze onlangs in een interview met AD. “Vanaf het moment dat de vonk oversloeg, zijn we onafscheidelijk. En dat is maar goed ook, want het leven als moeder vond ik vooral de eerste twee jaren best pittig.” Het contrast was behoorlijk groot, vertelde ze. “Het ene moment sta je in de schijnwerpers, het volgende moment doe je er niet meer toe. Pas sinds dit jaar eigenlijk heb ik het gevoel soms dat ik weer wat meer aan mezelf toekom.”

Hoewel ze al een tijdje niet meer op televisie is verschenen, sluit Elize een tv-carrière niet uit. “Het zou me nog steeds leuk lijken om iets op televisie te doen. In een meer volwassen rol”, laat ze weten. “Maar ik had Oh Oh Cherso voor geen goud willen missen.”

Benieuwd hoe Elize er tegenwoordig uitziet? Wij zetten wat kiekjes op een rijtje.

En tot slot nog een kiekje van het prachtige gezinnetje van Elize. Cute!

Bron: AD | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook