Bibi Breijman deelt lief moment met dochter Teddy

Cute!

Er is niets zo mooi als de band tussen moeder en dochter, dat bewijst Bibi Breijman maar weer eens met een superschattig kiekje op Instagram.

Kusjes

Bibi Breijman en dochter Teddy hebben afgelopen weekend heerlijk van de zon genoten. Dat de twee gek op elkaar zijn, blijkt wel uit twee lieve foto's die de mom op Instagram deelt. “100000000 kusjes per dag”, schrijft Bibi bij de foto's. Veel te cute!

Met deze schattige foto's doen Bibi en Teddy heel wat harten smelten. “Heel lief”, schrijft Love Islands Lotte van Leeuwen onder de foto. “Wees blij dat je ze nog krijgt. Dat stopt op een bepaalde leeftijd. Geniet er maar van”, adviseert een volger. “Heerlijk, geniet van dit geweldige kind. Voor je het weet zijn ze groot”, schrijft een ander.

Tweede kindje

Bibi is gek op kinderen en heeft altijd al gedroomd van een groot gezin. Toch is de mom nu behoorlijk angstig om een tweede kindje te krijgen, zo vertelde ze onlangs in haar column in Flair. Tijdens haar zwangerschap van Teddy had Bibi te maken met hyperemesis gravidarum – een vorm van zwangerschapsbraken die langdurig en ernstig is. “Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd. Toen dat een beetje minder werd, kreeg ik bekkeninstabiliteit en zat ik tot aan de bevalling in een rolstoel”, vertelde ze.

Nu de zwangerschap van Teddy al een tijdje achter de rug is, beseft Bibi pas hoe heftig die periode eigenlijk voor haar was. Met een rondrennende peuter in haar leven ziet Bibi het dan ook niet voor zich om dit opnieuw mee te maken. “Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws