Oei: Ali B haalt snoeihard uit na kritiek op topless foto

De rapper heeft een belangrijke boodschap: 'Twee middelvingers.'

Lees ook

Waar wij nog steeds bezig zijn met het tellen van de blokjes op de buik van Ali B, heeft de rapper al weer een nieuw topless kiekje van zijn afgetrainde lichaam geplaatst. Ditmaal met twee middelvingers voor alle mensen die kritiek op hem hebben.

Twee middelvingers

Hoewel veel mensen onder de indruk waren van Ali's pittige dieet en sportregime, kreeg hij hier ook de nodige kritiek op. Zo noemde The Voice-collega Anouk hem al een 'verkrampte Chippendale' en had ook Johan Derksen er geen goed woord voor over. Hier moet de rapper echter niets van weten. Op Instagram plaatst Ali weer een topless foto, maar dit keer met twee middelvingers omhoog.

“Ja, mensen, ja”, begint hij zijn verhaal. “Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt.”

Bodyshamen

“Maar vooral ja, deze twee middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts”, haalt de rapper keihard uit. Daarnaast heeft hij ook nog een boodschap voor alle train- en voedingsdeskundigen die niet zo onder de indruk waren van zijn ‘0,0 brood, rijst, koekjes en suiker’-dieet. “Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je.”

De rapper sluit zijn bericht op een positieve noot. Hij wil iedereen aanraden om te doen wat voor hem of haar werkt. “En hou een klein beetje van jezelf”, voegt hij daar aan toe.

Anouk

Doelt Ali nou op zijn Voice-collega Anouk, die hem voor een ‘verkrampte Chippendale’ uitmaakte? Daarvan is absoluut geen sprake, zo laat de rapper weten. “Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht. Wij hebben een heel bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant. Omdat we van elkaar houden, kunnen we veel zeggen tegen elkaar”, aldus Ali. “Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker. Voor wie de post wel bedoeld was, kun je gewoon teruglezen in de vorige post”, zegt de rapper tot slot. Aha!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook