Heavy! Yolanthe en zoontje Xess Xava waren twee weken ‘erg ziek’ van corona

De welverdiende vakantie van Yolanthe kreeg onverwacht een andere wending.

Vandaag laat Yolanthe met een bericht in haar Instagram stories weten waarom zij twee weken lang afwezig is geweest van haar anders zo actieve Insta-account. Wat blijkt: de beauty heeft twee weken lang platgelegen met corona. Oei!

Ibiza

In haar story schrijft Yolanthe dat ze alle mogelijke dingen heeft gedaan om haarzelf te beschermen toen ze bezoek kreeg in Ibiza. “Na een lange draaiperiode had ik eindelijk vakantie en kwam een van mijn beste vriendinnetjes op bezoek. Helaas wist zij niet dat ze corona had en dat dus meebracht mijn huis in, ondanks vaccinaties en negatieve test.” Maar tóch is het dus misgegaan. Oh no!

Zoontje ook ziek

Yolanthe schrijft bovendien dat niet alleen zij, maar ook zoontje Xess Xava erg ziek werden van het virus. “Xess was gelukkig weer zijn blije energievolle zelf, maar bij mij sloeg het best wel even pittig in”, laat miss Cabau weten. Maar gelukkig is ze weer aan de beterende hand. “Na ruim 2 weken gaat het weer veel beter met me. Ik ben veel afgevallen en voel me nog wel zwakjes en moe, maar dat is heel normaal”, aldus Yolanthe.

Dankbaar

Ten slotte sluit ze haar berichtje af met een stukje gratitude. “Ik ben dankbaar dat ik me weer beter voel. En wens iedereen die ziek is heel veel liefde en kracht toe”, schrijft ze. En de belangrijkste boodschap? “Bescherm jezelf en stay safe!”

Bron: Instagram @yolanthecabau | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws