Donny Roelvink over zwangerschapsgeruchten Janice Blok: ‘Heel onbeschoft’

'Ik zou het van de daken schreeuwen', aldus Donny in zijn Insta stories

Lees ook

Was er eindelijk weer goed nieuws voor Donny Roelvink en vriendin Janice Blok, is er spontaan weer een hoop publiciteit rond het stel ontstaan waar zij he-le-maal niet op zitten te wachten. Eerder deze week liet Janice namelijk weten dat zij finally weer naar buiten mocht na twaalf dagen in corona-quarantaine. Maar de beauty heeft nog maar nauwelijks een stap buiten de deur gezet, of er duiken weer geruchten over haar en vriendlief Donny op.

Fake news

Op Instagram deed Donny gisteren via zijn stories een Q&A, waarbij een volger hem vroeg: “Word je vader? Want zoiets stond op Verraderlijk.” Hier gaat Donny direct hard tegenin. “Nee fake news!” schrijft hij over de gossipsite. En: “Dit is ook nog eens een account waarvan de comments uitstaan, dus dat zegt wel genoeg ook.”

‘Onbeschoft’

Maar hier is Donny nog niet klaar mee: “Ik vind het trouwens heel onbeschoft als je een vrouw zomaar zwanger noemt als je dat niet 100% zeker weet”, valt er verder te lezen. Couldn't agree more! De lovebirds nemen hun relatie rustig stap voor stap, en wonen sinds begin december vorig jaar samen.

Daddy Donny?

Maarrrr dat betekent natuurlijk niet dat er helemaal geen kleine Donny's of Janices bijkomen. Donny voegt ten slotte namelijk nog toe: “Als mijn vriendin zwanger zou zijn dan schreeuw ik het van de daken”. Dat we zo'n zwangerschap dus niet van mister Roelvink himself te horen zouden krijgen lijkt onwaarschijnlijk. “Maak je niet druk”, sluit hij zijn bericht af. Got it!

Bron: Instagram @donnyroelvink | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook