Wauw: Britt Dekker verbluft volgers met bikinifoto

De presentatrice deelt ook meteen haar 'dieet'.

De zon mag dan wel hebben plaatsgemaakt voor grijze wolken, Britt Dekker zorgt er altijd voor dat de zon gaat schijnen. Op Instagram deelt de presentatrice een stunning foto van haar afgetrainde bikinibody. Enne, ze verklapt ook meteen hoe ze aan dat loeistrakke lijf komt.

Dieetgeheim

Britt trakteert haar Instagram-volgers vandaag op een zwoele bikinifoto. De presentatrice poseert voor de spiegel, waarin we haar afgetrainde lichaam, dat gehuld is in een vrolijke, turquoise bikini, goed kunnen zien. Hoe ze aan dat strakke lichaam komt? De presentatrice verklapt met liefde haar 'dieetgeheim', dat heeft alles te maken met twee van haar grote liefdes. “Dieet? Rij twee keer per dag paard en eet frietjes in de avond”, grapt ze onder het bikinikiekje.

Volgers van de presentatrice zijn duidelijk onder de indruk. “Ziet er goed uit”, “Mooie bikini, mooi lijf, Britt” en “Hottttttieeeee”, klinkt het in de reacties. Dat 'dieet' van Britt is overigens ook een eyeopener voor velen. “Nu wil ik ook een paard” en “Ah daar gaat het mis bij mij, ik rij er maar 1…”, grappen volgers in de reacties.

Kampioen

Dat paardrijden meer dan een hobby is voor Britt, bewees ze onlangs maar weer eens. Toen werd ze namelijk kampioen dressuur van Noord-Holland. Met haar droompaard George eindigde Britt bovenaan het klassement. En dat betekent dat ze zich geplaatst heeft voor het Nederlands kampioenschap dressuur.

Yes! George mijn droom, mijn kampioen”, schreef Britt bij twee foto’s van haar en haar paard. “Vandaag dressuur kampioen van Noord-Holland geworden! Zooo blij.” De presentatrice stond er al goed voor in het tussenklassement, vertelt ze. “Maar dan moet je het nog wel volhouden met alle zenuwen en spanning.” De presentatrice wist haar hoofd koel te houden en sleepte heel knap de eerste plek in de wacht. “GELUKT!”, schrijft ze met een emoji van een medaille. You go, Britt!

Bron: Instagram Britt Dekker | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws