Hoogzwangere Robin Martens deelt emotioneel bericht: ‘Je gevoel kun je niet sturen’

'Ik heb gevoeld hoe zwaar en verdrietig het leven kan zijn', begint Robin haar verhaal.

Robin Martens is hoogzwanger en kan niet wachten om haar little one the ontmoeten. Voordat het heugelijke moment zover is, blikt de actrice eerst nog terug op een paar heftige momenten uit haar leven. Op Instagram deelt Robin namelijk een emotioneel bericht.

Gelukkig

“Ik heb gevoeld hoe zwaar en verdrietig het leven kan zijn”, begint Robin haar verhaal. “Maar ik heb nog sterker gevoeld hoe mooi en waardevol het leven is! Ik kan met heel mijn hart zeggen dat ik op dit moment het meest gelukkig ben in mijn leven. Ik ben heel dankbaar en ik geniet er elke dag van en ik ben mij er erg bewust van dat het ook een periode anders is geweest”, schrijft ze.

Afscheid

Het leven ging niet altijd over rozen voor Robin. Ze heeft ook minder leuke situaties moeten meemaken. “Je gevoel kun je niet sturen, je leven en bepaalde situaties kun je niet altijd controleren maar je gedachtewereld wel. In die 9 maanden heb ik met veel verdriet afscheid moeten nemen van mijn 2 lieve opa’s en mijn 3 cavia’s. Maar ondanks de verdrietige gebeurtenissen die het leven je kan geven heb ik rust gevonden”, gaat ze verder.

“En ook al mis ik mijn dierbaren enorm, ik focus mij op de herinneringen die ik met ze heb gemaakt en dat speel ik als een film af in mijn hoofd. Hier heb ik altijd al willen zijn, hoe ik nu in het leven sta. Mijn hele hart is gevuld met liefde, rust en warmte!”

Boodschap

Robin wil haar volgers een hart onder de riem steken met dit bericht. “Wat ik hiermee wil zeggen is dat hoe het leven ook loopt, hoe oneerlijk het soms kan zijn, welke onverwachtse situaties zich ook voordoen, probeer je gedachtewereld te voeden met positieve affirmaties, vul je hart met liefde, focus je op wat belangrijk is, geef liefde aan jezelf en anderen, praat over je emoties, laat het er zijn, accepteer wat je niet kunt veranderen hoe moeilijk dat soms ook is en laat zorgen en spanning los. Ik heb ondanks de verdrietige gebeurtenissen de mooiste 9 maanden van mijn leven gehad!”, aldus de actrice. Duidelijk!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws