Yes! Seizoen 2 van Sky Rojo staat nu op Netflix

Dat wordt bingen!

Jawel, het tweede seizoen van Sky Rojo staat sinds vandaag eindelijk op Netflix! Enne, het ziet ernaar uit dat de makers van La casa de papel weer een bloedstollend spannend staaltje werk hebben afgeleverd.

Seizoen 2

Nog even een kleine recap van wat er in seizoen één van Sky Rojo gebeurde: Coral, Wendy en Gina zijn drie dames die samen uit een stripclub vluchtten. Romeo, hun pooier, besluit het drietal samen met zijn handlangers te achtervolgen. Enne, dat zorgt voor flink wat spannende scènes – waar wij met klotsende oksels naar hebben gekeken.

Heb je Sky Rojo seizoen één net als wij ook in een dag uitgekeken? Dan hebben wij goed nieuws. Want seizoen twee – dat wederom uit acht afleveringen bestaat – staat sinds vandaag op Netflix.

Nog meer spanning

In het eind van seizoen één hebben we gezien dat Coral, Wendy en Gina wisten te ontsnappen, maar vrij zijn ze helaas nog niet. Hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian zitten de dames nog steeds achterna. De ontsnapping wordt hierdoor steeds lastiger, maar las mujeres geven niet op. Meer dan ooit vormen Coral, Wendy en Gina nu een eenheid, waardoor ze sterker zijn dan ooit.

Het tweede seizoen van Sky Rojo, van La casa de papel-makers Álex Pina en Esther Martinez, belooft dus weer veel spanning, sensatie en klotsende oksels. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Beeld: Netflix (Tamara Arranz) | Video: Netflix

Laatste nieuws