Bas Smit: ‘Mijn droom is uitgekomen’

Geweldig nieuws voor Bas!

Lange tijd was het door de coronacrisis niet mogelijk om naar het buitenland af te reizen, dus besloten Bas Smit en Nicolette van Dam ons eigen kikkerlandje te (her)ontdekken. Maandenlang konden we hun avonturen via Instagram volgen, maar ze hebben alle leukste plekjes nu ook gebundeld in een heus vakantieboek: Nederland heeft Alles. En die staat nu zelfs op nummer één in de hitlijsten!

Vakantieboek

Eerder deze maand vertelden Bas en Nicolette nog alles aan Grazia over hun ontdekkingsreis door Nederland. “Het hele land heeft ons verrast”, begint Bas. “Bij het maken en ook het nalezen van het boek dacht ik ook steeds: 'Oh ja, wat was dat leuk. En wat was dát ook leuk. En dát.' We hebben allerlei gekke dingen gedaan. We hebben op bootjes geslapen, door bossen in de regen gefietst, in luxe hotels geslapen, maar ook in kleine tiny houses.” Kortom: een bijzondere mix van alles wat Nederland te bieden heeft.

Droom

Dat het boek zo'n succes zou worden had Bas nooit verwacht. “Zojuist is een droom uitgekomen”, schrijft hij in zijn Instagram Stories. “We staan gewoon op één in de bestseller top 60!”, aldus een verbaasde Bas.

De hubby van Nicolette heeft zelfs zijn Instagram-bio aangepast. 'Schrijver', pronkt nu onder zijn naam. “Ja, zo wil ik nu ook door het leven gaan”, grapt hij. Ha!

Bron: Instagram @bassmit | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws