Jaimie Vaes blikt terug op Ibiza-incident: ‘Is gewoon niet zo’n leuke avond geweest’

Jaimie blikt in haar eigen realityserie terug op de beruchte avond op Ibiza.

Het geweldsincident met Lil' Kleine afgelopen mei op Ibiza zorgde ervoor dat het leven van Jaimie Vaes onder een vergrootglas ligt. In haar eigen realityserie Jaimie Vaes: In the Vaes Lane blikt Jaimie terug op deze heftige avond en op het hele mediacircus wat daarbij kwam kijken.

Geweldsincident

In de tweede aflevering van de realityserie van Jaimie wordt het geweldsincident op Ibiza opnieuw aangehaald. “Het is gewoon niet zo'n leuke avond geweest”, begint Jaimie. “Als ik de tijd kon terugdraaien, dan was ik waarschijnlijk niet gegaan.”

Ook laat Jaimie weten dat ze alle media-aandacht rondom het incident absoluut niet had verwacht. “Dat het zo'n ding zou worden in de media, dat had natuurlijk niemand verwacht. Althans, ik niet. Dat is natuurlijk bizar en had ik liever niet gewild.”

Relatie met Lil’ Kleine

In een eerdere aflevering van haar eigen realityserie deed Jaimie al uit de doeken dat de ruzie met Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk echt heet, niet als een verrassing kwam. “Misschien was het een andere keer fout gelopen”, onthult ze. “Misschien was dit sowieso gebeurd, maar misschien dan niet die avond op die plek.”

Hoewel Jaimie en Jorik na het vermeende geweldsincident nog een gezamenlijk statement naar buiten brachten om het incident te laten rusten, klonken er niet veel later geruchten dat de twee tóch uit elkaar waren. Het stel besloot om een relatiepauze in te lassen, maar werd een paar dagen later alsnog zoenend gespot.

Toch is het geplande trouwfeest nog niet helemaal van de baan, zo liet Jaimie weten. “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment. Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: Discovery+ (Jaimie: In the Vaes Lane)

Laatste nieuws