Zet maar op je lijstje: de mega spannende Netflix-serie Clickbait

Iedereen heeft het nu al over deze thrillerserie.

Lees ook

Netflix weet kijkers altijd weer te verassen als het om bloedstollende films en series gaat. Neem series zoals Stranger Things, of Lupin als voorbeeld. Binnenkort kun je weer genieten van een spannende en bingewatch-waardige serie, want er wordt nu al vol lof gesproken over de serie Clickbait.

Veel animo

Netflix dropte eerder deze week de trailer van de nieuwe serie en die is nu al meer 100.000 keer bekeken. Dat er veel interesse is naar de serie moge duidelijk zijn. Maar waar gaat-ie precies over?

“Deze thrillerserie geeft vanuit acht invalshoeken fascinerende aanwijzingen over de dader van een gruwelijke misdaad, waarbij social media een grote rol spelen”, zo luidt de beschrijving op Netflix.

Verhaal

De hoofdrol is voor Adrian Grenier (Entourage). Hij speelt Nick Brewer, een vader, echtgenoot, broer en vriend. Plotseling verdwijnt hij en wordt zijn imago op de proef gesteld.

Er verschijnt een video, waarop te zien is hoe een mishandelde Nick een bord omhoog houdt met de tekst. “Ik mishandel vrouwen. Bij vijf miljoen views, ga ik dood.” Heel verwarrend dus, want waar is Nick? En is dit een dreigement, bekentenis of whatever? De trailer roept dus nu al een hoop vragen op.

Trailer

De vrouw en zus van Nick zetten alles op alles om Nick op tijd terug te vinden en tijdens die zoektocht worden ze geconfronteerd met een kant van Nick die ze nog niet kenden. Klinkt spannend toch?

Clickbait is vanaf 25 augustus te zien op Netflix. Nog heel eventjes geduld dus! Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Bron: Flair | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook