Fans spotten heel schattig detail bij babybuik-foto Maxime Meiland

Wat cute!

Afgelopen maart brachten Maxime Meiland en Leroy het heugelijke nieuws naar buiten dat ze in verwachting zijn van een kindje. De Meiland-telg is in september uitgerekend en heeft inmiddels al een behoorlijke baby belly, zo is te zien op een foto op Instagram. Echter, volgers spotten niet alleen een heuse babybuik, maar ook een ander schattig detail.

Schattige foto

Maxime plaatst namelijk een foto in een prachtige groene jurk. Haar baby belly is goed te zien en vriendlief Leroy heeft zijn handen gevouwen op haar buik. “Nog even wachten”, schrijft de mommy to be bij de foto.

Haar volgers reageren massaal onder de foto. “Wauw, wat een mooie foto!”, schrijft iemand. Chantal Janzen laat een hartje achter en influencer Kae Sutherland reageert met een heleboel hartjesogen.

Armbandje

Echter is dat niet het enige opvallende aan het kiekje, want een fan spot namelijk iets bij Leroy. “Hij heeft een armbandje met Claire… Wat Cute!” Leroy draagt een armbandje met naam de naam van Claire, Maxime's dochtertje, erop geschreven. Hoe lief!

Op dit moment kan Maxime even niet volop genieten van haar zwangerschap, want de future mommy is namelijk besmet met het coronavirus. Gisteren gaf ze een gezondheidsupdate. De Meiland-telg ligt nog steeds op de bank en trekt een behoorlijk sip gezicht. “Weer een dagje opknappen”, schreef ze bij de foto. Beterschap, Maxime!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws