Zieke Maxime Meiland laat van zich horen na coronabesmetting

De hoogzwangere Maxime is behoorlijk ziek door het coronavirus.

Na een heerlijke zonvakantie op Curaçao bleef het opvallend stil op de Instagram van Maxime Meiland. Wat bleek? De mommy to be is getroffen door het coronavirus en is flink ziek. Via Instagram Stories vertelt Maxime hoe het nu met haar gaat.

Coronavirus

Maxime had een tijdje niks geplaatst op Instagram, waardoor haar fans zich al zorgen begonnen te maken. Afgelopen maandag liet de blondine weer van zich horen via haar Instagram Stories, maar het was helaas geen leuke mededeling. “Ik heb slecht nieuws”, vertelde ze. “Helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis. Het is nu vooral uitzieken.”

Inmiddels deelt Maxime via Instagram Stories dat ze nog niet echt aan de betere hand is. De Meiland-telg ligt nog steeds op de bank en trekt een behoorlijk sip gezicht. “Weer een dagje opknappen”, schrijft ze bij de post.

Vakantie op Curaçao

De Meilandjes keerden afgelopen zondag terug van hun zonovergoten vakantie op Curaçao. Het zou dus zomaar kunnen dat de familie tijdens dit tripje het coronavirus heeft opgelopen. Of er nog iemand van de familie Meiland positief is getest op corona, dat hebben de Meilandjes niet bekend gemaakt. We wensen Maxime in ieder geval heel veel beterschap!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws