Hoofdrolspelers Outer Banks klappen uit de school over verloop nieuw seizoen

Dat belooft heel wat te worden!

Lees ook

Fans van de populaire serie Outer Banks wachten al bijna een jaar op het tweede seizoen. Het eerste seizoen over de hechte vriendengroep genaamd de Pogues, werd een groot succes. Vandaar dat Netflix groen licht gaf voor een tweede seizoen. Nu is het bijna zover, want volgende week gaat het tweede seizoen eindelijk van start! De hoofdrolspelers onthullen alvast wat details.

Orkaan

Op 30 juli verschijnt het tweede seizoen van Outer Banks eindelijk op Netflix. Het eerste seizoen eindigde met een behoorlijke cliffhanger. De Pogues kregen namelijk met behoorlijk wat tegenslagen te maken. Zo teisterde een orkaan hun eiland, waardoor het dagelijkse leven compleet werd stilgelegd. Bij toeval stuitten de Pogues op een goudschat, maar ze zijn niet de enige die deze buit graag willen houden… Wat we allemaal kunnen verwachten in het tweede seizoen? De hoofdpersonages vertellen het een en ander.

Intens seizoen

John B – gespeeld door Chase Stokes – vertelt dat het tweede seizoen minstens zo spannend als de eerste gaat worden. Hij en Sarah zullen verder zoeken naar het goud en dat wordt een enorme tocht. “Uiteindelijk werd het alles nog veel intenser dan iedereen al dacht”, vertelt hij aan EW.

Ook Sarahalso known as Madelyn Cline – doet een boekje open. “Sarah voelt een verplichting om bij haar familie te blijven, omdat zij haar hebben grootgebracht en gevormd tot wie ze nu is. Maar nu Sarah een nieuwe familie, en een nieuw ‘thuis’ heeft gevonden, wordt haar belangrijkste zoektocht die naar het antwoord op de vraag wat haar eigenlijke familie nu precies voor haar betekent, legt ze uit.

Spannend

JJ, gespeeld door Rudy Pankow, verklapt ook wat details over zijn karakter. “JJ vraagt zich aan het begin van het seizoen constant af: ga ik het ooit redden zonder John B?”, zegt hij. “En zelfs nadat hij er achter komt dat John B nog leeft, blijft er de vraag: kan hij dit alles wel vertrouwen, en geloven?” Spannend!

Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen.

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook