Stop de persen: er is een spin-off van Grease in de maak

We. Can't. Wait.

Grease-fans, opgelet! De roze jasjes in Grease waren bijna net zo iconisch als de zwarte leren exemplaren van de T-birds. Samen vormden Rizzo, Jan, Marty en Frenchy de Pink Ladies. Ook zo’n fan van de populaire film uit 1978? Dan hebben we heel goed nieuws voor je.

Back to school

Vond je de Pink Ladies ook altijd zo’n hilarisch vriendinnengroepje? Dan word je waarschijnlijk heel happy van het volgende: er komt namelijk een spin-off van de Pink Ladies, genaamd Grease: Rise of the Pink Ladies.

Het gaat hierbij niet om een film, maar om een serie! Over de verhaallijn is ook al het een en ander bekend. Zo speelt de serie zich vier jaar voor de originele film plaatsvond af. De T-birds waren toen nog niet de populairste mannen van de school en rock-‘n-roll stond toen nog op een laag pitje. De vier dames van de Pink Ladies zijn hun saaie bestaan zat en willen plezier hebben onder hun eigen termen. En dat zorgt voor opschudding op Rydell High School.

Release

De serie zal bestaan uit tien afleveringen en bevat daarnaast tig nieuwe liedjes. Het is nog niet bekend uit wie de cast zal bestaan en wanneer de serie verschijnt, maar wij kijken er vast naar uit! “You're the one that I want. Ooh, ooh, ooh.”

Bron: Tips & Weetjes, Her | Beeld: Grease

Laatste nieuws