Cute: Sylvie Meis zet man in het zonnetje met prachtige trouwfoto

Couple goals!

Sylvie Meis geniet op dit moment met haar man Niclas Castello van een heerlijke vakantie in het Franse Saint-Tropez. En daar hebben de lovebirds iets te vieren, want Niclas is jarig. De Duitse kunstenaar mag vandaag maar liefst 43 kaarsjes uitblazen. Op Instagram viert La Meis zijn verjaardag met een prachtige trouwfoto.

Trouwkiekje

Happy Birthday Baby”, schrijft Sylvie Meis bij het romantische trouwkiekje. Te zien is hoe zij haar kersverse man innig omhelst. Aangezien de gasten allemaal zitten, zou dit maar zo eens de first dance van de twee kunnen zijn. Een speciaal moment, dus! Onder de foto reageert Niclas met een hartje en een oneindigheidsteken, waarmee hij wil zeggen dat ze voor altijd bij elkaar blijven. Lief!

Reacties

Volgers van La Meis overspoelen het koppel met liefde en feliciteren Niclas massaal. “Gefeliciteerd”, “Happy birthday” en “Alles Gute zum Geburtsdag“: alle talen komen voorbij. Op zijn eigen Instagram deelt Niclas een vakantiekiekje van zichzelf. “Happy birthday to myself“, schrijft hij daarbij. Bekijk de schattige foto hieronder.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws