Cancel je plannen: nieuw seizoen Love Island UK én Too Hot To Handle vanaf vandaag te streamen

Nu al het beste nieuws van vandaag.

Stop de persen, bel je baas en cancel al je plannen, want de nieuwe seizoenen van Love Island UK én Too Hot To Handle zijn vanaf vandaag te streamen op Videoland en Netflix. Liefde, lust, awkward dates en tropische oorden: je hoeft je de komende tijd niet te vervelen.

Love Island UK

Het zevende seizoen van Love Island UK liet door de coronacrisis even op zich wachten, maar het is eindelijk zover. In Engeland zijn de afleveringen al een aantal weken op de buis, en vanaf vandaag mogen ook wij dagelijks genieten van een heerlijke portie liefde en knappe singles.

Onlangs leek het wel bijna mis te gaan in de Love Island UK-villa. Engelse media brachten naar buiten dat er een indringer zou zijn geweest in de villa van de Islanders. “Afgelopen nacht is er een gat in de beveiliging vastgesteld, en is er een indringer direct weer naar buiten gezet. De veiligheid van de Islanders en de crew blijft onze belangrijkste zorg”, deelde een woordvoerder van de show. Nadat het gebied waar de indringer zich had bevonden grondig was gepoetst, was de kust echter weer veilig. Heavy, en we zijn benieuwd of we dit ook in de afleveringen terug gaan zien…

Het nieuwe seizoen van Love Island UK is vanaf vandaag op Videoland te bekijken. Er verschijnt iedere dag een nieuwe aflevering.

Too Hot To Handle

Na het succes van de Amerikaanse serie Too Hot To Handle is er ook een Braziliaanse versie van het programma opgenomen. De Braziliaanse versie is in principe hetzelfde als de 'normale' Too Hot To Handle, maar dan net een tikje anders. Net als we in de Amerikaanse seizoenen van Too Hot To Handle zagen, moeten ook deze singles proberen om zoveel mogelijk geld in de pot te houden.

In het programma worden namelijk tien vrijgezelle mannen en vrouwen gevolgd, die samen strijden voor een hoop geld. Om dit geld te bemachtigen moeten ze zich echter wel weten te gedragen, want bij elk fysiek contact zakt het prijzengeld. Het enige verschil is dan ook de prijzenpot. Er wordt namelijk gestreden voor 500.000 real, wat omgerekend zo'n 82.000 euro is.

Brincando com Fogo’, oftewel ‘Too Hot To Handle: Brazil’, is vanaf vandaag op Netflix te bekijken.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws