Monica Geuze over nieuw seizoen Temptation Island: ‘Heel anders dan de andere seizoenen’

Monica licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

De opnames van Temptation Island: Love or Leave zijn inmiddels achter de rug en nu moeten we wachten tot ons favo liefdesprogramma weer van start gaat. In de serie Like Monica krijgen we alvast een kijkje achter de schermen, aangezien Monica Geuze de presentatieklus op zich neemt. Enne, als we Monica mogen geloven wordt dit een enorm juicy seizoen.

Presentatieklus

In de realityserie van Monica krijgen we te zien hoe zij zich voorbereid op de opnames van Temptation Island. Ze neemt de kijkers mee tijdens het passen van alle jurken, de voorbereidingen met RTL én showt ze wat ze zoal meeneemt naar zo'n grote presentatieklus. Ook onthult ze alvast een tipje van de sluier over dit gloednieuwe seizoen.

“Het wordt absoluut een juicy seizoen. Het wordt echt mega anders dan alle seizoenen hiervoor. Je gaat bijna denken: 'Oké, Temptation. We kennen nu allemaal het riedeltje', maar dit seizoen is echt weer something else.”

Kampvuur

Het presenteren van Temptation Island is voor Monica niets nieuws. Vorig jaar deed ze dit nog samen met goede vriend Kaj Gorgels, maar dit seizoen heeft ze de Vlaamse Viktor Verhulst aan haar zijde. En ondanks dat ze deze klus al eens eerder heeft mogen doen, blijft het presenteren van het liefdesavontuur spannend. “De kampvuren zijn niet makkelijk. Je moet ook echt wel de juiste vragen stellen.”

Viktor neemt deze presentatieklus voor het eerst op zich, dus Monica gaf hem van tevoren een aantal goede tips. “Het helpt heel goed om oprechte interesse te hebben in de kandidaten. Dat had ik vorig jaar bijvoorbeeld. Toen dacht ik: dit is mijn eerste klus, dus ik moet het goed doen. Ik dacht dat ik dan goede vragen had bedacht, maar als zij totaal andere antwoorden geven dan je verwacht…”

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: Videoland (Like Monica)

Laatste nieuws