EOTBDD’s Shani onthult: is ze nog steeds samen met Davey?

Het was de afgelopen week ontzettend stil op de Instagram-accounts van het tweetal.

Lees ook

De liefde tussen Shani en Davey bloeide in Ex on the Beach: Double Dutch in een razendsnel tempo op. Als koppel verlieten de twee het eiland en ook in Nederland hield hun relatie stand. Maarre, de afgelopen tijd was het wel heel stil op de Instagram-pagina's van het tweetal…

Geruchten

De afgelopen dagen was het bijzonder stil op zowel de Instagram van Shani en Davey. Waar de twee normaal gesproken veel foto's en filmpjes van elkaar delen, leek er een periode van radiostilte te zijn. Veel volgers vroegen zich dan ook af of het tweetal nog happy together is samen.

Nadat Shani meerdere berichtjes in haar DM-inbox kreeg, en ook roddelaccount Juice Channel polshoogte nam bij de realityster, besloot ze duidelijkheid te geven.

Happy together

Shani en Davey maakten eerder bekend dat zij samen een appartementje in België hebben gevonden. Dit laat echter nog even op zich wachten, aangezien pas over een paar dagen in hun nieuwe stulpje kunnen gaan wonen. “Momenteel verblijf ik bij mijn oma en ouders. Het is vakantie, dus is Eli (het kindje van Davey uit een eerdere relatie, red.) voor een langere periode bij Davey”, begint Shani haar verhaal.

Ze legt uit dat Eli niet bij Shani thuis kan verblijven, omdat ze nu tijdelijk bij haar ouders en oma woont. “Ik werk elke dag in mijn eigen zaak, dus het is voor ons best lastig om elkaar niet te kunnen zien, aangezien we sinds EOTB iedere dag bij elkaar zijn geweest”, gaat ze verder. Of het koppel nog wel samen is? Absoluut. “Davey en ik zijn nog altijd gelukkiger dan ooit tevoren en we zullen vanaf woensdag weer forever samen zijn, want dan begint het avontuur in ons huisje.” Gelukkig!

Bron: Love Reality, Juice Channel | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook