Oeh: deze celebs hebben een tweede Insta-account

Extra gluurmateriaal in 3...2...1...

Influencers en celebs hebben op Instagram aan likes en volgers geen gebrek. Deze Insta-accounts worden eigenlijk gezien als full time job en dienen vooral als inkomstenbron. Maar wist je dat veel van deze bekende Instagrammers ook een tweede account hebben?

Fun account

Jawel, je leest het goed. Sommige influencers en celebs met duizenden (of soms zelfs miljoenen) volgers hebben stiekem ook een tweede account. Deze accounts worden in de meeste gevallen niet te serieus genomen en hier zien we dan ook onbewerkte foto's veelal terugkomen.

Make-uploze selfies, blurry dronken foto's en throwbacks van hilarische momenten zien we op deze accounts voorbijkomen. Waar je ze vindt? Wij zetten een aantal tweede Insta-accounts van celebs voor je op een rij.

Gigi Hadid

Gigi Hadid heeft naast haar eigen Insta-account met zo'n 86,1 miljoen volgers ook nog een tweede account. Onder de naam @gisposable deelt ze kiekjes die gemaakt zijn met een wegwerpcamera. Feestjes, bikinifoto's en selfies: Gigi geeft op dit account een extra kijkje in haar leven.

Lizzo

Ook Lizzo is actief op haar tweede Insta-account. Hier zet ze zichzelf en haar dwarsfluit in het zonnetje. Onder de naam @sashabefluting showt Lizzo aka Sasha Flute haar dwarsfluittalenten.

Vivian Hoorn

Influencer Vivian Hoorn laat op haar Instagram zien dat iedere vrouw haar curves moet accepteren. Toch deelt ze hier vooral de perfecte plaatjes uit haar leven. Op haar tweede Insta-account @jaqueline_timemachine showt Vivian de meest hilarische kiekjes van zichzelf. Zelfspot ten top.

Sophie Turner

Game of Thrones-actrice Sophie Turner is niet alleen actief op haar eigen Insta-account. Onder de naam @sophiesausagereviews beoordeelt de actrice – ja, echt – verschillende soorten worsten. Sophie is er gek op. “Passionate bout the saus”, staat er dan ook in haar Insta-bio.

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws