Kijkers B&B Vol Liefde in een deuk om nieuwkomer Jacob

Hi-la-risch!

Liefdesprogramma’s, wie houdt er niet van? Van een ongemakkelijke eerste ontmoeting en het ontstaan van een klik, tot oplaaiende passie en dramatische afwijzingen. Het zit er vaak allemaal in. En dat is bij het nieuwe B&B Vol liefde niet anders. Het RTL-programma ging vorige week eindelijk van start en valt goed in de smaak bij de kijkers. Met name nieuwkomer Jacob zorgt voor veel hilariteit op Twitter.

Vrijgezellig

Het idee van B&B vol liefde is simpel: zes alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen, zoeken de liefde van hun leven. Een partner in crime. Iemand om hun droom mee te delen, zogezegd.

Dat gebeurt niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. In hun B&B’s ontvangen de deelnemers een aantal vrijgezellen over de vloer. Ideaal, want ze hebben natuurlijk bedden genoeg.

Hilarisch

Gisteren maakten we kennis met Jacob, die een B&B runt in het zonnige Albufeira. Voor Jacob begon zijn liefdesavontuur meteen heftig, want alle vier de dames kwamen tegelijk aan. Vanwege de coronamaatregelen moeten ze namelijk eerst veertien dagen in quarantaine. Tenminste, als ze het überhaupt zo lang kunnen volhouden…

Het een na het andere hilarische fragment volgt. Zo zijn de dames enorm verbaasd wanneer ze een fotoboek vinden, waar alle foto's met Jacobs ex zijn uitgeknipt. Ook besluit een van de personeelsleden om even lekker te gaan zonnen en dat vinden de dames maar weird. Op Twitter raken kijkers niet uitgepraat over de hilarische aflevering.

Kippenhok

Niet alleen worden de vrouwen als 'jaloers' bestempeld, ook worden de ladies van Jacob vergeleken met een heus kippenhok. De vrouwen zijn stuk voor stuk niet op hun mondje gevallen, en dat maakt de situatie alleen maar extra hilarisch. Wij kunnen niet wachten tot de volgende aflevering!

B&B Vol Liefde is elke maandag t/m donderdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Bron: Superguide | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws