Oh no: hoogzwangere Maxime Meiland getroffen door corona

De mommy to be heeft het vervelende coronavirus opgelopen.

Na een heerlijke zonvakantie op Curaçao bleef het opvallend stil op de Instagram van mommy to be Maxime Meiland. Een jetlag? Een pauze van social media? Nee, laat de hoogzwangere Meiland-telg nu weten op haar Stories. Maxime heeft helaas corona en ligt ziek thuis.

Corona

Maxime had een tijdje niks geplaatst op Instagram, waardoor haar fans zich al zorgen begonnen te maken. Gisteren liet de blondine weer van zich horen in haar Instagram Stories, maar het was helaas geen leuke mededeling. “Ik heb slecht nieuws”, begint ze. “Helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis. Het is nu vooral uitzieken.”

De Meilandjes keerden afgelopen zondag terug van hun zonovergoten vakantie op Curaçao, dus het zou maar zo eens kunnen dat ze het coronavirus daar heeft opgelopen. Of er nog iemand van de familie Meiland positief is getest op corona, is niet bekend. Beterschap, Maxime!

Toekomst

Afgelopen maart brachten Maxime en haar lover Leroy het nieuws naar buiten dat ze in verwachting zijn van een kindje. De Meiland-telg is in september uitgerekend en heeft inmiddels al een behoorlijke baby belly.

Een baby is echter niet het enige leuke vooruitzicht voor het stel.”Wij willen heel graag trouwen, maar ja, door die corona, die gooit natuurlijk roet in het eten”, vertelde de blondine onlangs in de laatste aflevering van Chateau Meiland. “En ik moet op hem wachten”, voegt ze daaraan toe, verwijzend naar haar vriend. Leroy lijkt het niet erg te vinden dat de plannen daardoor op de lange baan zijn geschoven en wil zich nu richten op hun nieuwe stulpje in Noordwijk: “We hebben nu net een huis, laten we eerst daarop focussen.”

Bron: Tips & Weetjes, Superguide | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws