Met dít abonnement ontvang je de ontharingsproducten van Flamingo wanneer jij dat wil

The products you want, for the hair you don’t.

Lees ook

Scheren, waxen of ontharen op een manier die jij prettig vindt: het is een klusje dat iedereen op z'n eigen manier klaart. Regelmatig nieuwe ontharingstools kopen, schiet er bij velen van ons vaak bij in. Flamingo bedacht hier een ideale oplossing voor: een betaalbare scheer- en waxabonnementservice.

Online shoppen

Of je je nu van top tot teen wil ontharen of maar één keer in de maand wat ongewenste haartjes wil verwijderen: de ontharingsproducten van Flamingo maken het je in ieder geval gemakkelijk. De producten zijn ontwikkeld door vrouwen en zijn geschikt voor de curves van het vrouwenlichaam. Lucky you, want Flamingo heeft onlangs haar eigen webshop geopend. Je shopt hier alle ontharingsproducten van Flamingo én kunt gebruikmaken van de gloednieuwe scheer- en waxabonnementservice.

Abonnement

Jawel, je leest het goed. Voortaan hoef jij niet meer stad en land af te zoeken om de juiste ontharingsproducten te scoren. Flamingo levert met haar abonnementsservice waxstrips op je deurmat wanneer jij ze nodig hebt, en ook is het scheren met een scheermesje dat al ages ago vervangen had moeten worden verleden tijd.

Door een abonnement af te sluiten kun je flink besparen op scheerproducten. Je kunt het abonnement namelijk volledig naar eigen wens samenstellen. Of je nu wil waxen of scheren: je kunt ervoor kiezen om iedere 2, 4 of 6 maanden nieuwe waxstrips of scheermesjes te ontvangen. Zo is er voor iedere ontharingsbehoefte het juiste abonnement, om je huid glad te houden wanneer jij dat wilt.

Trial kit

Zie jij een abonnement op de ontharingsproducten van Flamingo wel zitten? Nieuwe klanten kunnen kiezen voor een trial kit van €5. Deze kit bevat alles voor een ontharingsbeurt namelijk, één Flamingo scheermes, één douchehaak (zodat je je Insta-worthy scheermesje kunt ophangen) en één kleine scheergel.

Verwijder je ongewenste haartjes liever met een waxstrip? De gel-waxstrips van Flamingo zijn meteen klaar voor gebruik – je hoeft ze dus niet op te warmen of te smeren met een houten staafje. Ook bevat de formule geen geurstoffen of kunstmatige kleuren. Flamingo biedt gel-waxstrips voor zowel je lichaam als je gezicht.

Zit je liever niet aan een abonnement vast, maar wil je wel de producten van Flamingo uitproberen? Flamingo biedt ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks op de webshop te bestellen.

De keuze is reuze

Of je nu wil scheren, waxen, alles lekker wil laten staan of alleen wat ongewenste haartjes wil verwijderen voor een speciale date: de keuze is aan jou. Ieder ontharingsritueel is anders, en dat is iets wat Flamingo volledig begrijpt. Je kunt hierom je abonnement gemakkelijk pauzeren, wijzigen of annuleren, wanneer jij maar wilt.

Ook fijn: Flamingo gelooft dat educatie en zelfacceptatie centraal staan bij het hebben van een sterke relatie met je lichaam. Om deze overtuiging in de praktijk te brengen, reserveert Flamingo 1 procent van de verkoop om non-profitorganisaties te steunen die werken aan het verbeteren van de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van vrouwen over de hele wereld.

Wil jij de abonnementservice van Flamingo dolgraag proberen? Via shopflamingo.nl meld je je gemakkelijk aan óf shop je de producten van Flamingo gewoon zelf.

Laatste nieuws

Zie ook

kerstcadeautjes

10 kerstcadeautjes die eigenlijk te leuk zijn om weg te geven

Extra fijn: je scoort alles makkelijk online.
huid winter oppepper

Lekkere glow: zo geef je je vermoeide en doffe winterhuid een oppepper

Zo zorg je ook tijdens de koude dagen voor een glow op je snoet.
TK Maxx

Met déze 5 tips vind je de perfecte party outfit bij TK Maxx

Influencers en stylisten Mardy en Esme delen vijf handige stylingtips.
Bols

Proosten maar! Je kunt nu ook thuis aan de Pornstar Martini met Bols

Zelf cocktails maken was nog nooit zo makkelijk!