Miguel ‘Guzmán’ Bernardeau licht tipje van de sluier op over vijfde seizoen Élite

Zien we hem nog terug in het vijfde seizoen?

Lees ook

Het vierde seizoen van Élite staat inmiddels op Netflix. Grote kans dat jij 'm al helemaal hebt uitgekeken en nu met smart wacht op het vijfde seizoen. Want jawel, die komt er ook. Wat we er allemaal van kunnen verwachten? Miguel Bernardeaualso known as Guzmán – verklapt een belangrijk detail.

Afscheid

Let op: dit artikel kan spoilers bevatten

Het vierde seizoen was weer net zo spannend als de eerste drie. Flamboyante feestjes, onderlinge spanningen en wéér een moord: niks nieuws dus voor de leerlingen op Las Encinas. Wat wel nieuw gaat zijn in het vijfde seizoen? Dat hoofdrolspeler Guzmán niet terugkeert…

In de laatste aflevering van het vierde seizoen was te zien hoe Guzman en Ander vetrokken om te gaan reizen. En helaas, Guzmán zal niet terugkeren van deze reis. “Hé, dit is Miguel Bernardeau en voor diegenen die de finale van Elite seizoen 4 al hebben gezien, ik wilde afscheid nemen en je een dikke knuffel sturen”, vertelt hij in de video.

Bedanken

Hij vervolgt: “Ik wilde het hele Elite-team bedanken, de productie, de regie, mijn castleden, degenen die er nog zijn, degenen die dat niet meer zijn, ik zal je altijd in mijn hart hebben en het was een enorm genoegen om met je samen te werken.” Tot slot bedankt hij Netflix: “Bedankt aan Netflix dat je ons de kans hebt gegeven, aan de makers en vooral aan Guzmán die me heeft geleerd dat het nooit te laat is om te veranderen. Tot ziens.”

Vijfde seizoen

Wat het vertrek van Guzmán precies zal gaan beteken voor het vijfde seizoen is nog niet duidelijk. We weten namelijk dat hij verantwoordelijk is voor de moord op Armando. De zakenman teisterde Mencia en Ari en dat heeft hij moeten bekopen met de dood. Rebeka en Samuel hielpen Guzmán met het verbergen van het lijk.

Nu duidelijk is dat Guzmán niet terugkeert, is het maar de vraag of Ander (Aron Piper) dat wel doet. Keert hij terug naar Omar, of was dit seizoen ook zijn laatste? We zullen het moeten afwachten.

Bron: Superguide | Beeld: Elite, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook