Zó gaat het nu met Oh Oh Cherso’s Jokertje

Ken jij 'm nog?

Lees ook

Het is inmiddels al meer dan tien jaar geleden dat de hitserie Oh Oh Cherso rondom de feestende Hagenezen te zien was op televisie. We zien en horen nog veel van deelnemers als Samantha ‘Barbie’ de Jong en Bibi Breijman, maar rond deelnemers als Elize en Jokertjealso known as Robert – blijft het al lang stil. Hoe het nu met laatstgenoemde gaat? We zochten het voor je uit.

Party animal

Net als zijn collega Barbie, was ook Jokertje nog niet klaar met de televisiewereld. In 2013 kreeg hij zijn eigen serie, Jokertjes Jawoord, die de inmiddels 32-jarige volgde naar de grootste dag van zijn leven: zijn bruiloft. Van zijn uitbundige bachelor party in Las Vegas tot de big day; we zagen het allemaal. Nadat Robert en Shana elkaar het jawoord gaven, verdween Robert uit de spotlights en liet hij zijn partyanimal-imago ver achter zich. Het imago van feestbeest hoopte hij voor eens en altijd van zich af te kunnen schudden.

Toekomst

Robert verdween na zijn realityshow dus compleet uit de spotlights en koos voor een ietwat burgerlijker leven. Het lijkt erop dat dat hem prima bevalt, want na zijn show behaalde hij met succes een HBO-opleiding én slaagde hij in 2017 voor zijn master in Business Process Management and IT. Good job, Robert. Tegenwoordig werkt hij dan ook als senior inkoper voor een tankbouwbedrijf. Heel wat anders dus!

En qua love life? De Hagenees is nog steeds samen met Shana, waarmee hij dus trouwde in Jokertjes Jawoord. Ook kreeg hij – een paar jaar geleden – zoontje Jack samen met Shana. Met Jokertje is het dus meer dan goed gekomen!

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook