Déze Love Islander-deelnemer was bijna Temptation-verleider geweest

Wait, what?!

Ondanks dat Love Island en Temptation Island allebei programma's zijn waar het draait om vinden van ware liefde, komen de liefdesshows niet erg overeen. Eén van de Love Island-deelnemers van het afgelopen seizoen belandde echter bijna in Temptation Island. Niemand minder dan Donny werd gevraagd om als single mee te doen aan dit programma.

Gevraagd voor Temptation Island

In gesprek met Nick Eshuis kletsen Donny en Rowenna over hun deelname aan Love Island. Ook klapt Donny uit de school over de periode voor zijn deelname aan het liefdesavontuur. De Islander moest voordat het programma begon namelijk tien dagen lang in quarantaine zitten. Hij zou in eerste instantie bij de eerste tien deelnemers zitten, maar dat ging uiteindelijk niet door. Hij kwam pas iets later in het programma.

Terwijl Donny wachtte op zijn entree in Love Island werd hij echter ook gevraagd voor een ander liefdesavontuur. “Het grappige is, toen ik in quarantaine zat, werd ik ook nog gevraagd voor Temptation Island”, vertelt Donny.

Nooit aan meedoen

Al gauw vervolgt Donny zijn verhaal en biecht hij op dat een deelname aan Temptation Island niet voor hem is weggelegd. Ook Rowenna zou nooit aan Temptation mee willen doen. “Ik kijk het wel, maar ik zou nooit meedoen”, roept ze.

De twee zijn het er duidelijk over eens dat ze andermans relaties niet in de weg willen zitten. “Daarom wilde ik er nooit aan meedoen. Ik hou er niet van om koppels uit elkaar te jagen”, bevestigd Donny. Of we tweetal ooit als koppel in Temptation Island terug gaan zien? Daar lijkt het niet op.

Beeld: Love Island | Video: YouTube (Nick Eshuis)

Laatste nieuws