Yay! Too Hot To Handle komt met nóg een seizoen

En die is deze week al te bekijken!

Dat het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle er eentje voor in de boeken is, moge duidelijk zijn. De Amerikaans-Britse realityshow staat nog geen maand op Netflix maar is nu al door veel fans gebingewatcht. Heb jij de serie al helemaal uitgekeken en heb je geen idee wat je nu verder moet kijken? Say no more, want THTH komt met een Braziliaanse variant!

Braziliaans tintje

Ja, dat lees je goed! De Braziliaanse versie is in principe hetzelfde als de 'normale' Too Hot To Handle, maar dan net even anders. Net als we in de Amerikaanse seizoenen van Too Hot To Handle zagen, moeten ook deze singles proberen om zoveel mogelijk geld in de pot te houden.

In het programma worden namelijk tien vrijgezelle mannen en vrouwen gevolgd, die samen strijden voor een hoop geld. Om dit geld te bemachtigen moeten ze zich echter wel weten te gedragen, want bij elk fysiek contact zakt het prijzengeld. Het enige verschil is dan ook de prijzenpot. Er wordt namelijk gestreden voor 500.000 real, wat omgerekend zo'n 82.000 euro is.

Releasedatum

Lang hoeven we niet te wachten op ‘Brincando com Fogo’, oftewel ‘Too Hot To Handle: Brazil’, want vanaf 21 juli zal deze al op Netflix te bekijken zijn!

En om het allemaal nog mooier te maken, weten we ook al dat Netflix werkt aan een derde seizoen van de reguliere THTH. Too good to be true, right?

Bekijk hieronder de trailer van Brincando com Fogo.

Bron: Tagmag | Beeld: THTH, Youtube

Laatste nieuws