Pasgeboren tweeling Ferri Somogyi opgenomen in ziekenhuis

Sinds mei zijn Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle de stralende ouders van een tweeling: Lux en Imre. Echter deelt Noëlle nu wat droeviger nieuws over de twee zoons op Instagram.

De tweeling blijkt namelijk besmet met het RS-virus en is daarom opgenomen in het ziekenhuis. Noëlle: “Omdat ze prematuur geboren zijn en nog heel klein hebben ze meer risico om hiervan in de problemen te komen.” Gelukkig is een van de jongens, namelijk Lux, alweer gezond genoeg bevonden om naar huis te gaan. Imre daarentegen heeft minder geluk, aldus de bezorgde moeder.

“Imre heeft minder mazzel gehad en naast het RS-Virus heeft hij ook het Rhinovirus”, schrijft Noëlle in haar Instagram-post. “Vorige week donderdag is hij per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis en ligt daar op de IC. Tot gisteren werd hij beademd en sliep hij.” Verder noemt ze het zien van haar zieke zoontje vooral “ontzettend verdrietig en stressvol”. Onder andere de aanblik van al die beademingsslangetjes en infusen, plus het feit dat Imre veel vocht vasthield, beschrijft de moeder heel begrijpelijk als “heftig”.

‘Trots op onze kleine vechters’

Maar gelukkig lijkt het tij een beetje te keren en gaat Imre “met stappen vooruit”. Iets dat de moeder als een mooi cadeau ziet, zo op haar dertigste verjaardag. Haar zoon mag bovendien weer terug naar een ziekenhuis in de buurt om verder uit te zieken en aan te sterken.

Veel steun

Tot slot geeft Noëlle aan veel te hebben aan de omgeving: “Gelukkig hebben we veel hulp en steun van familie en vrienden, en alle kaartjes, bloemen en cadeaus zijn zo lief!” En daarbovenop spreekt ze haar dankbaarheid uit tegenover de ziekenhuizen: “We zijn onwijs dankbaar voor het snelle handelen en de super zorg in beiden ziekenhuizen. Zonder hen zou het niet zo verlopen zijn.”

Hopelijk komen beide jongens er snel bovenop, zodat het gezin thuis in alle gezondheid van elkaar kan genieten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress.nl

Laatste nieuws