Sylvie Meis reageert op valse beschuldigingen rondom kinderwens

'Nee, ik heb niet gelogen', laat de presentatrice in haar Instagram Stories weten.

Sylvie Meis droomde een aantal jaar geleden van een groter gezin en sprak daar weleens met de media over. Onlangs vertelde de presentatrice aan het Duitse Bunte dat ze op haar 31ste in de overgang kwam, en doet nu het verhaal de ronde dat ze loog over haar kinderwens. Iets wat bij Sylvie in het verkeerde keelgat schoot. Op Instagram neemt ze het dan ook op voor zichzelf.

Overgang

In het Duitse blad Bunte deelde Sylvie dat ze vervroegd in de overgang kwam. Dit had te maken met de geneesmiddelen die ze kreeg na de diagnose borstkanker. Maar dat betekent volgens Sylvie zeker niet dat ze loog over haar kinderwens.

“Ik reageer eigenlijk nooit, maar jammer genoeg is het soms zo dat ik gedwongen word door personen die met zoveel domheid uitlatingen doen”, begint de ondernemer haar bericht in haar stories. “JA, ik ben met 31 vervroegd in de overgang gekomen door chemo en tamoxifen, maar UITERAARD heb ik lang hoop gehouden op een tweede kindje”, vervolgt Sylvie.

Niet gelogen

De presentatrice vervolgt dat ze vaak overwoog om te stoppen met de medicatie, zodat ze toch haar kinderwens in vervulling kon laten gaan. “De beslissing om dat uiteindelijk niet te doen had vele redenen. Waaronder de angst om weer ziek te worden. Dus NEE, ik heb niet gelogen”, besluit Sylvie.

La Meis geeft aan dat degene die haar hiervan beschuldigde zich moet schamen, en komt daarmee meteen op voor andere vrouwen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. “Niet alleen heb je mij ontzettend gekwetst, maar met mij VELE vrouwen die door omstandigheden vervroegd in de overgang zijn gekomen.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws