Grazia tipt de leukste to do’s van deze week

Je hoeft je niet te vervelen.

Nog geen idee wat je dit weekend gaat doen? No worries. We hebben een paar leuke to do's voor je op een rijtje gezet, zodat je je zeker niet hoeft te vervelen.

Bezoek The Upside Down

Anna Nooshin opende vorig jaar samen met Hans Plesman The Upside Down in Amsterdam. In het museum – waarin je het leven ondersteboven ziet – beleef je een optische illusie en bestaat inmiddels 1 jaar! En dat moet gevierd worden.

Ter ere van de eerste verjaardag van het museum komt The Upside Down dan ook met een spiksplinternieuwe expositie. Zo kun je ‘meevliegen’ in de Upside Down Pink Private Jet. En dat levert prachtige beelden op!

HIER kun je een ticket boeken om een bezoekje te brengen aan The Upside Down.

De Pink Private Jet

Doe mee aan de Design Your Rosefield-wedstrijd

Rosefield nodigt je ook dit jaar uit om je eigen horloge te ontwerpen én te winnen. Jawel, als jij wint krijg je je eigen design thuisgestuurd. De Design Your Rosefield-wedstrijd loopt van 13 tot 31 augustus op het Instagramaccount van Rosefield, maar je kunt natuurlijk wel al meteen aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw perfecte horloge.

Voor maar liefst drie winnaars worden de one-of-a-kind designs geproduceerd en thuisgestuurd. Zie hieronder een voorproefje van de winnende designs van vorig jaar. Veel succes!

Winnaars 2020

Beleef een Zinderende Zomeravond

De natuur zit vol liefde. Artis weet er alles van en organiseert daarom tot en met 5 september de Zinderende Zomeravonden. Tijdens deze avonden, van 17.00 tot 21.00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag, kun je de Veelkleurige Liefdeswandeling lopen. Tijdens de luisterwandeling – die is ingesproken door Jeangu Macrooy – leer je meer over dat wij qua seksuele voorkeuren helemaal niet zoveel verschillen van de dieren.

Daarnaast kun je samen met je lief, of met vrienden en familie, neer strijken op het warme gras voor een zomerse avondpicknick en kun je ook nog eens op vrijdag genieten van jazz, op zaterdag van popmuziek en op zondag van klassieke muziek. Dat belooft veel goeds!

HIER kun je en ticket boeken voor de Zinderende Zomeravonden.

Repareer je G-Star RAW Jeans

Om de levensduur van de planeet te verlengen, komt G-Star met het Certified Tailors-project. Gisteren lanceerde G-Star RAW deze speciale reparatieservice om de fashion footprint te reduceren en consumenten te stimuleren hun jeans te laten repareren in plaats van weg te gooien.

Zes lokale tailors zijn intensief getraind en opgeleid tot denimexpert om jeans professioneel te kunnen herstellen. De zes deelnemende tailors zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. G-Star neemt de kosten voor de reparaties op zich. Score!

Lees HIER meer informatie.

Bezoek Watermelon Village in Scheveningen

Van vrijdag 16 juli tot en met zondag 25 juli is strandclub WIJ in Scheveningen omgetoverd tot Instagram-walhalla Watermelon Village. Zoals de naam al doet vermoeden, nemen watermeloenen, tropische planten en palmbomen de strandtent helemaal over.

De village is een initiatief van Red Bull om de release van de Red Edition met watermeloensmaak feestelijk te vieren. Hoogste tijd dus om je mooiste beach look uit de kast te trekken voor een lekker stranddagje in Scheveningen met je vrienden of familie!

HIER kun je een plekje reserveren voor Watermelon Village bij strandclub WIJ.

Ga even lekker lezen

Pak jij het dit weekend liever even wat rustiger aan? Kruip dan lekker op de bank en lees een goed boek. Kun jij ook enorm genieten van luisterboeken? Dan heeft Storytel iets leuks voor je.

Storytel heeft deze week namelijk haar eigen e-reader in Nederland gelanceerd: de Storytel Reader. Een device waarop gebruikers voor een vast bedrag per maand hun favoriete boeken onbeperkt kunnen luisteren en lezen. Uniek aan het device is dat beide mogelijkheden gecombineerd kunnen worden. Zo kun je onderweg in de auto luisteren naar een luisterboek en thuis verder lezen waar je met luisteren was gebleven. Ideaal!

De Storytel Reader is nu te koop bij Coolblue voor € 129. Zowel bestaande abonnees als niet-abonnees krijgen bij aankoop van de Reader twee maanden gratis Storytel. 

Beeld: The Upside Down, Instagram, Red Bull Media House

Laatste nieuws