Zwangerschap Ronnie Flex en Demi de Boer was ongepland

De zwangerschap was dan niet gepland, de rapper en zijn vriendin zijn er onwijs blij mee.

Lees ook

Ronnie Flex maakte gisteren het vrolijke nieuws bekend dat hij en girlfriend Demi de Boer in verwachting zijn van een dochtertje. In de 538 Ochtendshow verklapt de rapper vandaag dat de zwangerschap niet helemaal op de planning stond.

Zwangerschap

Dat de zwangerschap niet gepland was, wil niet betekenen dat deze niet gewenst is, maakte Ronnie Flex gelijk duidelijk. “We zijn er allebei hartstikke blij mee”, laat hij weten. “Mijn oudste dochtertje Nori is er ook heel blij mee en ze begrijpt het ook heel goed voor een 2,5-jarige. Het is allemaal leuk.”

De rapper maakte het babynieuws gisteren bekend met een prachtige foto van Demi's baby belly. Hierop was te zien dat Demi al zeker een paar maandjes zwanger is, want ze heeft al een behoorlijke babybuik. Enne, dat blijkt te kloppen. Volgens Ronnie is zijn vriendin 'eind oktober, begin november' uitgerekend.

Met barbies spelen

Ronnie kan niet wachten om zijn tweede dochter in zijn armen te sluiten, zo liet hij weten op de radio. “Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen met mijn oudere dochter”, vertelt hij. “Ik moet zeggen dat ik het in het begin nog wel wennen vond, misschien omdat het mijn eerste kindje was. Op dit moment vind ik het zo leuk en ligt het me zo lekker. Lekker broodjes smeren in de ochtend, ophalen en brengen naar de crèche, spelen met de barbies. Ik vind het allemaal top. Dus ik ben ook blij dat ik weer een dochtertje krijg, want ik weet nu al een beetje hoe het gaat.”

Ook schoonpapa Ronald de Boer is blij met het babynieuws, zo laat Demi weten. Hij hoorde van een andere dochter dat ze zwanger was. “Mijn vader appte: 'Wat hoor ik nou?! Als jij gelukkig bent, dan ben ik ook heel blij voor je!' Hij vindt het helemaal leuk.” Lief!

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook